Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #59 OroKoroner

Smerfetka.LaLka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

image.png

Hejka naklejka :3 :bomba:

Następną osobą w serii ,,Pod ostrzałem" jest @ OroKoroner

Zapraszam, do zapoznania się z anonimową opinią naszych użytkowników o naszym Redaktorze i Kibicu! 

803.png&ehk=0GrPJsMkeSkbxpDHIb441O4foanS

Strzelający nr 1 - Według mnie bardzo sympatyczna i miła osóbka, jeśli chodzi o pracę na forum to bardzo starannie przykłada się do wszystkiego i wykonuje więcej niż ma przeznaczonych obowiązków na posiadzie redaktora. Może nie zgadniesz kim jestem, ale podpowiem Ci tak, UWUUUUU :))) 

Strzelający nr 2 - Wydaje mi się, że jest bardzo sympatyczną i miłą osobą. Jesteś bardzo pozytywnym śmieszkiem i zawsze wita wszystkich z uśmiechem 🙂 Rozdaje taką pozytywną energie 😄 Oczywiście że nadaje się na to stanowisko, jest super redaktorem oraz daje bardzo ciekawe te ciekawostki, ale zagadki lubię bardziej.  Jak dla mnie jest reaktorem na medal i to w 100% 😇  

Strzelający nr 3 - Fajny chłop, dobrze wykonuje swoje obowiązki, bardzo aktywny na forum. Stara się jak umie, można z nim porozmawiać, pożartować, pośmiać się. Nie obraża się o jakikolwiek głupi żart. Myślę że gdyby chciał mógłby nawet spróbować swoich sił na moderatorze. Pozdro.

Strzelający nr 4 - Oro  jest bardzo dobrym Redaktorem i Adminem bo widać, że mu zależy na posadach i bardzo dobrze wykonuje swoją pracę. Uważam, że bardzo dobrze, że z nami jest, bo to super kolega sympatyczny, pozytywna osoba zna się na rzeczy i chęci sporo ma.

Strzelający nr 5 - Szczerze mówiąc, jest dość problemowy ale poza tym nie ma żadnych minusów, żeby nie nadawać się na te stanowisko (redaktor), ale na adminie ma więcej minusów. Wchodzenie na serwer po pijaku, wyzywanie graczy. 

Strzelający nr 6 - Witam! Myślę, że Oro jest spoko gościem, ostatnio poprawił się na serwerze Only DD2 po za tym, jest cichą osobą na forum, ale za to bardzo aktywną. Wspaniały z niego redaktor.

Strzelający nr 7 - OroKoroner, bez wątpienia jest jedna z bardziej aktywnych osób na forum, jeżeli chodzi o pracę redaktora to myślę, że śmiało mogę stwierdzić, iż to właśnie on jest osobą, która najlepiej odnajduje się w przydzielonych zadaniach. Ponadto zawsze widzę, że jest chętny do pomocy nie tylko mi, ale wszystkim użytkownikom strefy. Z resztą nie bez powodu został wybrany użytkownikiem miesiąca za październik. 

Strzelający nr 8 - Wydaje się, że bardzo dobrze wypełnia swoje obowiązki, prowadzi dużo serii. Jako admin chyba też się sprawdza. Na pewno trzeba u niego wyróżnić, bardzo wysoką aktywność na forum. To raczej wszystko :)
Pozdrawiam czytelników!

Strzelający nr 9 - Powiem tak nie znam go jakoś dobrze ani prawie wgl, aczkolwiek biorąc pod uwagę jego aktywność na forum to jak najbardziej na Plus. Dodatkowo, dużo się udziela, różne tematy dodaje -- czy są to wypowiedzi słuszne czy nie, to ciężko stwierdzić, nie czytam haha.

Strzelający nr 10 -  Sądzę, że OroKoroner jest miła i sympatyczną osobą. Dobrze sprawuje się na stanowisku redaktora co widać po jego aktywności, wszędzie go pełno, według mnie nadaje się na to stanowisko jak nikt inny. 

Strzelający nr 11 - jako redaktor spoko i tylko tyle mam do powiedzenia ;) 

Strzelający nr 12 - Sądzę że jako redaktor wykonuje dobrze swoje obowiązki i nadaje się on na to stanowisko. Wydaje się być miłą osobą. 

Strzelający nr 13 - Oro wpierdolo, najaktywniejszy redaktor na sieci.. Jak najbardziej pasuje na to stanowisko, a nawet go widzę w przyszłości na randze co najmniej Moderator. Spoko morda, chyba większość go lubi, wydaje się być pomocny i lojalny..  młody tatusiek  polecam allegrowicza ;) 

Strzelający nr 14 - Miły, ogarnięty ma sumienne serce. Wydaję się być osobą pracowitą, ambitną, sumienną. Jako redaktor, bardzo sumiennie przykładał się do tej roboty.

Strzelający nr 15 - Wydaje się spoko gościem, z tego co widzę codziennie rano  wstawia tematy w redakcji, więc dobrze wykonuję robotę. Jest chyba też bezkonfliktowy.

Strzelający nr 16 - Nie można mu odmówić na pewno tego, że jest aktywny- tyle z pozytywów. Oro jest osobą, która myśli, że zawsze ma racje, nie da sobie nic przetłumaczyć... "moja racja jest najmojsza" Irytuje, denerwuje, robi wszystko według swojej    "logiki". Jest impulsywny i złośliwy. Moim zdaniem bardzo specyficzna osoba z dziwnym podejściem.

Strzelający nr 17 - Muszę przyznać, że Oro da się szybko poznać z samego pisania na strefboxie. Śmiało można stwierdzić, że swoje obowiązki jako redaktor czy admin spełnia w 100%, jest to osoba, której praca na forum jest bardzo widoczna. Wydaje się być również bardzo miłą, zaangażowaną i pomocą osobą, którą jak o coś poprosisz to postara Ci się pomóc, jeśli tylko ma taką możliwość. 

Strzelający nr 18 -  Oro, ciekawa postać na forum, na pewno jest pomocny, ale jednak czasem daje w kość. Widać, że chłopak jest pewny siebie i dokłada się do wszystkiego co robi, lubi być chwalony za swoją prace, nic dziwnego, wkłada w forum dużo czasu i serca.  

Strzelający nr 19 - Jest to pracowity chłopak, dużo chce pomagać i zazwyczaj jest miły, lecz potrafi też być wredny i prowokacyjny, nie zawsze się zachowuje na swój wiek, z roli admina raczej też się dobrze wywiązuje nie licząc tego, że jak się już kogoś uczepi, to będzie miał bana za banem (nie zawsze rozróżnia cziterów od zwykłych graczy).

Strzelający nr 20 - Oro, mocarny admin, który włada potężnymi rozpiskami, niczym Brykiet. Jako redaktor daje rade, nie znudziło mu się jeszcze codzienne dodawanie praktycznie tych samych tematów, tylko z lekko zmienioną treścią. Jeśli chodzi o zachowanie, to widzę, że się poprawił i nie jest już takim półgłówkiem jak kiedyś. Powodem może jest brak admina lub mniejsza aktywność na SB, albo już się ogarnął (oby to trzecie).

Dziękuję wszystkim za uwagę oraz czas, @ OroKoroner mam nadzieję, że zdołałam zaspokoić Twoją ciekawość! 

Do zobaczenia w następnych seriach :3 

• Lubię to! 1
  • Super 7

1239480209_giphy(2)(2).gif.20c2f919084231ae7f59b3707bf71c06.gif

• Smerfetka.LaLka zmienił(a) tytuł na Pod Ostrzałem #59 OroKoroner
  • Junior Admin
Junior Admin

Ładna praca i dużoo wypowiedzi pozbieranych, szuperr :bomba:

Niektóre wypowiedzi można odgadnąć do kogo należą (Oro dawaj zgaduj)

A oro to taka skrajność trochę..  miły pracowity, ale czasem zadzior, po alko na serwie dzikie rzeczy wyrabia.. :kekw:

Aa i trzeba dodać do atutów, że potrafi grać w cs'a i nogą dziecko bujać, czy tam w drugiej ręce:hkKek:

• Lubię to! 1
  • Super 1

heh1111.png

• Premium
Premium

Bardzo dobra praca podoba mi się  :) ale cała prawda o koledze @ OroKoroner  że czasem  się na pije i odwala po alkoholu to  Norma  o by gorzej nie było to jest super :)  i oby tak dalej  kolego wykonujesz swoje stanowisko na 6  :) Pozdrawiam i @ CzarnaJulka +++  za pracę  

@ OroKoroner  to ja nr 4  xd  przyznaję się  :P   nie trafiłeś  :P i nie oszukuję  xd 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Zasłużony
59 minut temu, OroKoroner napisał:

@ Dusia  chciała bym zgadywał, kto się wypowiadał, więc czytając wypowiedzi strzelam i oznaczam haha.

Strzelaj dokładniej, opis do nicku ;p 

Cytat

@ OroKoroner Ślepakami strzelasz :kekw: 

Edytowane przez DepresjaHook.hack
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik
10 minut temu, OroKoroner napisał:

@ Dusia  chciała bym zgadywał, kto się wypowiadał, więc czytając wypowiedzi strzelam i oznaczam haha.

@ Kacperek @ RudziaA  @ KushMan  @ fluxx  @ shinga  @ eSX  @ To1rw  @ łantaper  @ DepresjaHook.hack  @ PawełSzmit @ Pietrekk

Niestety ja nie miałem możliwości wypowiedzenia się, więc mnie nie trafiłeś wariacie :p

Praca jest robiona bardzo starannie, dziwią mnie niektóre opinie na temat @ OroKoroner , bo w jakich okolicznościach był prowokacyjny, złośliwy, irytujący?

Na początku trzeba człowieka poznać, pogadać z nim po ludzku i wtedy nikt mu tego nie zarzuci.

Edytowane przez Kacperek
  • Super 2
  • Użytkowniczka
2 minuty temu, Kacperek napisał:

Niestety ja nie miałem możliwości wypowiedzenia się, więc mnie nie trafiłeś wariacie :p

Skleroza nie boli , jak widać XDD 

13 minut temu, OroKoroner napisał:

Jak chcesz sobie strzelać, to wstawiaj numer i oznaczaj osobę, bo się burdel robi :3 

• Lubię to! 1

1239480209_giphy(2)(2).gif.20c2f919084231ae7f59b3707bf71c06.gif

• Stały Bywalec

Piękna praca Gratki! :)

• Lubię to! 2

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik
42 minuty temu, OroKoroner napisał:

@ fluxx  nr3

Akurat nie zgadłeś xd

• Ha ha 1
  • Przykro mi 1

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

• Stały Bywalec
Godzinę temu, OroKoroner napisał:

@ PawełSzmitnr 12

PUDŁO 😃

• Przykro mi 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Oro Koroner odblokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]