Użytkownik Kroks Opublikowano 31 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 (edytowane) Nick podejrzanego: PTB Serwer: Arena 1v1 SteamID/IP: STEAM_0:1:634071821 Data i godzina: 31.12.2021 r., około godziny 12:00 Dowody (demko): https://612.gotv.pro/srv67774/auto-20211231-1159-am_must2014_StrefaSkilla.dem.zip Podejrzane momenty, rozpiska: od 0:50 kiedy tylko pojawił się na serwerze. Już pierwsza runda jest spalona. PS. Pozdrawiam @ czeslaw2115 oraz jego umiejętność oceny w 3 rundy, że chłop jest czysty. 1 runda z tych 3, podczas których go oglądałeś na spokojnie powinna wzbudzić zainteresowanie tym graczem xd. Niezwykle inteligentne było mówienie mu, że został zgłoszony przez gracza. Gracz grał jeszcze przynajmniej 2 mapy przy obecności dwóch adminów na serwerze. Edytowane 31 Grudnia 2021 przez Kroks Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 31 Grudnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Tak szczerze to te demko jest tak dziwnie polagowane, że nie mam zamiaru oceniać czy jest tam jakiś aim, wh też nie zauważyłem. Jak byś mógł to daj inne demko z jego udziałem, może będzie łatwiej ocenić. Zostawię temat do jutra, później zgłoszenie odrzucę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kroks Opublikowano 1 Stycznia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 12 godzin temu, Drako napisał: Tak szczerze to te demko jest tak dziwnie polagowane, że nie mam zamiaru oceniać czy jest tam jakiś aim, wh też nie zauważyłem. Jak byś mógł to daj inne demko z jego udziałem, może będzie łatwiej ocenić. Zostawię temat do jutra, później zgłoszenie odrzucę. Fakt, demko jest dziwnie polagowane, ale jeśli Ty tutaj nie widzisz żadnego wh, to pozdrawiam serdecznie. To są 3 pierwsze akcje chłopa z tej mapy. 1 i 2 jest obvious, natomiast 3 runda jest nagrana z x-rayem i bez. Nawet jeśli widział głowę chłopa jak podskakiwał, to po widoku samej głowy nie miał prawa 2 razy wiedzieć, że skok jest wykonany do boku. Tymczasem on się na taki skok wcelowuje. Przy 3 skoku, który jest wykonany prosto już namierza nad skrzynkę z opóźnieniem. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 1 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 @ Kroks Nie przyglądałem się pod kątem wh, ponieważ domyślałem się, że chodzi tu o jakiegoś aima, a rozpiski to w zasadzie nie ma. Przejrzałem tylko na szybko dlatego nie zauważyłem. @ Mystic Wypowiadam się dlatego, że to mój dział i moja wypowiedź nie zawierała tylko tego, że "nie chce mi się oglądać i nie mam zamiaru oceniać". Poprosiłem o więcej dowodów, ponieważ TAK jestem odpowiedzialny (a przynajmniej staram się jak mogę) i nie będzie banował za zlagowane demko. 0:57 - Faktycznie dziwny strzał przez skrzynkę +/-B 1:22 - Dziwnie się patrzy +B 2:02 - Widać głowę jak skacze -B 2:28 - Mógł być przypadek -B 2:54 - Słychać spraya -B 3:56 - Ogólnie cała runda dziwnie wygląda +B 6:50 - Też dziwna runda +/-B Są 3 spalone czasówki, leci ban. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 1 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi