Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - PTB

Kroks

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: PTB
Serwer: Arena 1v1 
SteamID/IP: STEAM_0:1:634071821
Data i godzina: 31.12.2021 r., około godziny 12:00
Dowody (demko): https://612.gotv.pro/srv67774/auto-20211231-1159-am_must2014_StrefaSkilla.dem.zip
Podejrzane momenty, rozpiska: od 0:50 kiedy tylko pojawił się na serwerze. Już pierwsza runda jest spalona.

PS. Pozdrawiam @ czeslaw2115  oraz jego umiejętność oceny w 3 rundy, że chłop jest czysty. 1 runda z tych 3, podczas których go oglądałeś na spokojnie powinna  wzbudzić zainteresowanie tym graczem xd. Niezwykle inteligentne było mówienie mu, że został zgłoszony przez gracza.

Gracz grał jeszcze przynajmniej 2 mapy przy obecności dwóch adminów na serwerze.

Edytowane przez Kroks
  • Kroks zmienił(a) tytuł na [ZGŁOSZENIE] - PTB
  • Sponsor
SPONSOR

Tak szczerze to te demko jest tak dziwnie polagowane, że nie mam zamiaru oceniać czy jest tam jakiś aim, wh też nie zauważyłem. Jak byś mógł to daj inne demko z jego udziałem, może będzie łatwiej ocenić. Zostawię temat do jutra, później zgłoszenie odrzucę.

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik
12 godzin temu, Drako napisał:

Tak szczerze to te demko jest tak dziwnie polagowane, że nie mam zamiaru oceniać czy jest tam jakiś aim, wh też nie zauważyłem. Jak byś mógł to daj inne demko z jego udziałem, może będzie łatwiej ocenić. Zostawię temat do jutra, później zgłoszenie odrzucę.

Fakt, demko jest dziwnie polagowane, ale jeśli Ty tutaj nie widzisz żadnego wh, to pozdrawiam serdecznie.

To są 3 pierwsze akcje chłopa z tej mapy. 1 i 2 jest obvious, natomiast 3 runda jest nagrana z x-rayem i bez. Nawet jeśli widział głowę chłopa jak podskakiwał, to po widoku samej głowy nie miał prawa 2 razy wiedzieć, że skok jest wykonany do boku. Tymczasem on się na taki skok wcelowuje. Przy 3 skoku, który jest wykonany prosto już namierza nad skrzynkę z opóźnieniem.

• Sponsor
SPONSOR

@ Kroks  Nie przyglądałem się pod kątem wh, ponieważ domyślałem się, że chodzi tu o jakiegoś aima, a rozpiski to w zasadzie nie ma. Przejrzałem tylko na szybko dlatego nie zauważyłem.

@ Mystic  Wypowiadam się dlatego, że to mój dział i moja wypowiedź nie zawierała tylko tego, że "nie chce mi się oglądać i nie mam zamiaru oceniać". Poprosiłem o więcej dowodów, ponieważ TAK jestem odpowiedzialny (a przynajmniej staram się jak mogę) i nie będzie banował za zlagowane demko.

0:57 - Faktycznie dziwny strzał przez skrzynkę +/-B
1:22 - Dziwnie się patrzy +B
2:02 - Widać głowę jak skacze -B
2:28 - Mógł być przypadek -B
2:54 - Słychać spraya -B
3:56 - Ogólnie cała runda dziwnie wygląda +B
6:50 - Też dziwna runda +/-B

Są 3 spalone czasówki, leci ban.

• Lubię to! 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]