Premium mikiii1337. Opublikowano 31 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 KONKURS ZAKOŃCZONY! 🎄 🏆Pierwsze Miejsce zajmuje @ CLYDE (Uzbierał łącznie 17 głosów) Nagroda: 20zł psc + Własna ranga specjalna na discordzie widoczna pod włascicielem DSC (30 dni) + VIP na DSC 60 dni 🏅Drugie miejsce zajmuje X-X (Nie ma konta na forum) ( Uzbierał łącznie 16 głosow) Nagroda: Własna ranga specjalna na discordzie widoczna pod włascicielem DSC (14 dni), Vip na DSC 30 dni 🥉Trzecie miejsce zajmuje @ palcio_06 (Uzbierał łącznie 4 głosy) Nagroda: VIP na DSC 14dni A ci co też wzięli udział w naszym konkursie dostaną Vipa na naszym DSC na 5 dni! Dziękuje Więcej na naszym DSC Pozdrawiam . 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 31 Grudnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Współpraca z Wami to była czysta przyjemność. Co by o Was na mieście nie mówili, dla mnie jesteście jak bracia. psc odebrałem, co do rangi to się dogadamy później dzięki widzowie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik palcio_06 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Dzięki dostałem wesołego jajkka xDD 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 13 Stycznia 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi