Użytkownik∙ Wodzu2215 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 (edytowane) 1. Nick: WODZU GRZMIACA DUPA 2. Wiek: 20 3. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/WODZU GRZMIACA DUPA/54.38.135.53:27015/ 4. Twoja znajomość zadań strażnika: Bardzo wysoka. 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?: Oczywiście. 6. Doświadczenie: Wielokrotnie byłem adminem na tego typu modach i zawsze dobrze wywiązywałem się z obowiązań. 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Jest. 8. Składka (Tak/Nie): TAK Edytowane 1 Stycznia 2022 przez Wodzu2215 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SaneQ Opublikowano 1 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 +Wiek +Doświadczenie +Skladaka +Gt Wodzu widuje cie mega często na serwerze jesteś ogarnięty, masz mikrofon, ogarniasz ct jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitYY Opublikowano 1 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Jesteś ogarnięty jeśli chodzi o serwery JB bo sporo osób Cię stąd zna oraz ogarniesz to tylko jest ale: - Podpowiadasz sobie z znajomymi/znajomym na TS'ie jeśli jesteś w CT bądź w TT ( przez co już bana kolega dostał) - Wczoraj bodajże dostałeś ostrzeżenie za SGS bo latałeś sobie na poprzedniej mapie tak o ( sam ci o tym pisałem) +/- GT +/- Kultura rozumiem, że wyzywasz się się z znajomym dla żartu ale nowi gracze mogą o tym nie wiedzieć więc lipa + Steam + Składka No niestety ale w obecnym momencie jestem na nie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik M_bek33 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 nie żeby coś, ale chłop się podszył pode mnie xDDD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik nunoko Opublikowano 1 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Jestem na tak!! + WIEK + STEAM + GT + SKŁADKA Kiedyś grałeś na innym jailbreaku potrafiłeś nawet ze 4/5 godzin siedzieć mam nadzieję że tu też :P 1 Odnośnik do komentarza
Premium Str3fka Opublikowano 1 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Wiek + GT +/- Składka + Kultura - Regulamin - nie przeczytałeś regulaminu a piszesz w podania że go przeczytałeś Jestem na NiE Pograj jeszcze na serwerze pokaż że umiesz grać w ct i ograniasz popracuj też nad kulturą i będę na TAK Edytowane 1 Stycznia 2022 przez Str3fka 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Wiek + gt + składka + kultura +/- znajomość - (robisz sgs) jestem niestety na NIE Edytowane 1 Stycznia 2022 przez AnalnyDestrojer64 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xnaaajakx Opublikowano 1 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Wiek + GT +/- Składka + Kultura - Naginasz regulamin niekiedy jak byś miał wywalone na wszystko dużo razy dostawałeś ostrzeżenia lub bany A wiec jak dostaniesz flagi to czuje że 1 lepsza osoba która cie zirytuje poleci bezsastanowienia z serwera NA NIE Edytowane 1 Stycznia 2022 przez xnaaajakx Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 1 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Podszywasz się pod innego gracza Gracz o nicku "WODZU GRZMIACA DUPA" to @ M_bek33 Jeśli nie wiesz pod jakim grasz nickiem to nie składaj podania. @ Junior Admin da rade zablokować jakoś to konto czy coś? Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 1 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi