Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Omega

Omega_Only_Deagle

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze:Only Deagle <3
Nick admina banującego: Misarti
Dostałeś bana, gaga czy muta?:Bana
Czas oraz data bana:01-01-22 22:43
Serwer na którym dostałeś bana:Mirage/Cache
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Grałem na serwerze, nie grałem najgorzej jeżeli dobrze pamiętam nawet otwierałem tabele, po czym zrobilem akcje 3v1 i zaczął płakać, że cheatuje i w ogóle a 3 rundy pózniej wylecialem z permem, tyle.

Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=Only+deagle
Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198440778452/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Wycinek jest na filmie ale moge też dać tutaj.

Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze!

Data nadania bana: 01/01/22 22:43:17

Długość bana 0 minut

Admin: ᴍɪSᴀʀᴛɪ ? StrefaSkilla.

• Ha ha 1
  • Użytkownik

@ Drako Nie mam możliwości demka opisać, nie chce mi się w ogóle ono wczytać nie wiem co się stało. Wracając do Ciebie Deagle rozważałem nadanie bana razem z @ KebsiK byliśmy na specu i taka twoja nie pierwsza dziwna akcja zagrana, nie mogę tego udowodnić niestety gdyż z demkiem mam problem. Chciałbym Cię uświadomić że nie mogłem cię zbanować przez jeden nick tylko musiałem 2 razy to zrobić przez IP twoje. Daruj sobie takie gadanie że się spłakałem o to bo tak nie było odpale'' tak jak pisze, nie pierwsza taka twoja akcja w tej grze po za tym profil tez masz nie za fajny. @ Drako zrobisz jak uważasz możesz go odbanować zobaczymy co to będzie.

@ KebsiK prosze żebyś także się wypowiedział na ten temat

Edytowane przez Misarti
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

Przepraszam, że tutaj się wypowiem odnośnie tego odwołania, ale pewna rzecz nie daje mi spokoju. Czemu wystawiłeś tylko krótki urywek mówiąc, że za to dostałeś perma? Demko jest do obejrzenia, twój filmik nic nie znaczy, aczkolwiek jeżeli doszło do tego, że sprawdzało Cię dwóch administratorów to coś chyba jest nie tak? I misarti nie zaczął płakać, bo to wszystko widziałem napsiał Ci, że lucky.

@ Drako Jak będę w domu obejrzę demko z misartim, zrobię mu streama aby było rozpisane, mógłbym prosić za misartiego o czas do 22?

Z góry dziękuję i pozdrawiam!

• Super 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik
Godzinę temu, reflexiVe napisał:

Przepraszam, że tutaj się wypowiem odnośnie tego odwołania, ale pewna rzecz nie daje mi spokoju. Czemu wystawiłeś tylko krótki urywek mówiąc, że za to dostałeś perma? Demko jest do obejrzenia, twój filmik nic nie znaczy, aczkolwiek jeżeli doszło do tego, że sprawdzało Cię dwóch administratorów to coś chyba jest nie tak? I misarti nie zaczął płakać, bo to wszystko widziałem napsiał Ci, że lucky.

@ Drako Jak będę w domu obejrzę demko z misartim, zrobię mu streama aby było rozpisane, mógłbym prosić za misartiego o czas do 22?

Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Nie mówię, że za tą akcję wyleciałem tylko, że po tej akcji zaczął płakać i po tej akcji wyleciałem, grałem wtedy na serwerze z kolegą który był w ct a ja w terro, i powiedział mi, że gadają tam, że jestem cheaterem po tej akcji, przypadek? A tłumaczenie, że byli wtedy na specu i mnie oglądali "nie jest za ciekawe" bo pamiętam, że admin banujacy ciągle grał bo zawsze po zakończeniu rundy przeglądam tabele i on miał range VIP i wbiło mi się w głowę bo każdy latał z nocnym vipem a on z vipem, a jeżeli dobrze pamiętam grałem w tym dniu jeden mecz albo o tej godzinie jeden mecz z kolegą.

Poza tym co to znaczy, że mam profil nie za ciekawy? Bo nie mam prime? To jest moje drugie konto bo do pierwszego zapomniałem hasła, mam na nim wszystkich znajomych, kilka gier nawet płatnych i co w tym jest nie ciekawego? Może to, że gracz który ma nie całe 200h rozpierdala cały serwer? Unlucky przydało by się poćwiczyć XDD

Edytowane przez Omega_Only_Deagle
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Ogarnie to ktos w koncu, najlepiej ktos kompetentny?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]