Użytkownik GarnekTheKing Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 1. Nick: GarnekTheKing 2. Wiek: 15 3. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/GarnekTheKing/54.38.135.53:27015/ 4. Twoja znajomość zadań strażnika: Dobra 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?: Niewiele Brakowało żebym przeczytał. 6. Doświadczenie: Żadne 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Jest 8. Składka (Tak/Nie): Tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 3 Stycznia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Na nie: - wiek - doświadczenie + Składka + Mikrofon - GameTracker Odnośnik do komentarza
Użytkownik BlancioR Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Szczerze byłbym za okresem próbnym pod takim warunkiem Musisz się nauczyć podstawowych komend jeżeli czegoś nie wiesz pisz do mnie naajaka lub kogos z administracji do tego masz rozne poradniki i tym podobne +GT +Mikro +składka +/- wiek +/-doświadczenie ale no każdy musi wkoncu sie nauczyc a jak nie dostanie nigdzie szansy to jak ma to zrobić? +jesteś osobą komunikatywną jestem za okresem próbnym ale to nie ode mnie zależy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SquidiPL Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 +wiek (jest spełnione 15 lat) +GT +mikro +składka - doświadczenie -regulamin (przeczytaj do końca) jestem za okresem próbnym 2 tygodnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Jestem na TAK + GT + mikro + brak upośledzenia umysłowego + składka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 2 godziny temu, GarnekTheKing napisał: 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?: Niewiele Brakowało żebym przeczytał. Nie rozumiem? Chcesz przez to powiedzieć, że nie zaznajomiłeś się z regulaminem? Po tak złożonym zdaniu to brzmi jakby regulamin był trudny do znalezienia, jak wydarzenie ograniczone czasowo. Odpowiedź powinna być tutaj "zero jedynkowa" - tak lub nie. Wyjaśnij mi to prosze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik GarnekTheKing Opublikowano 3 Stycznia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 19 minut temu, enp napisał: Nie rozumiem? Chcesz przez to powiedzieć, że nie zaznajomiłeś się z regulaminem? Po tak złożonym zdaniu to brzmi jakby regulamin był trudny do znalezienia, jak wydarzenie ograniczone czasowo. Odpowiedź powinna być tutaj "zero jedynkowa" - tak lub nie. Wyjaśnij mi to prosze. Nie przeczytałem regulaminu i nie jestem z nim zapoznany. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi