Premium Str3fka Opublikowano 4 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) 1. Twój nick: Str3fka 2. Nick oskarżonego: terrorysta 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 04.01.2022 5. Powód skargi: Chłop robi Fdmg 6. Opis sytuacji: Jesteśmy w celach chłop mówi polecenia bezruch do odwołania kręcąc się w prawo i po chwili mówi że odwołuje wam bezruch napisałem mu na say że ma Fdmg a on powiedział że nie odwołał nam bezruch nie wiem jak on to prowadził ale spoko 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): @ SquidiPL świadek do końca zostało 14:31 mapy trochę później Edytowane 4 Stycznia 2022 przez Str3fka 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SquidiPL Opublikowano 4 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) potwierdzam zaistniała sytuacje byłem zaskoczony dlaczego terrorysta mnie zkarniakował powiedziałem że odwołaleś bezruch on na to nie, powiedziałem ze macie bezruch do odwołania potwierdzam zaistniałą skargę w stronę terrorysty. Edytowane 4 Stycznia 2022 przez SquidiPL 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 4 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Widać, że zrobił to nieumyślnie. Nie ma sensu go karać bardziej niż samym upomnieniem by następnym razem się pilnował. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 4 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi