Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Stycznia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Pilnie poszukiwany opiekun TS3! Każda kandydatura będzie rozpatrywana! Wymagania: Minimum 17 lat Bycie pomocnym Doświadczenie na takim stanowisku. Znajomość konfiguracji TSa, Tworzenie kanałów, rang i uprawnień. Brak posiadania funkcyjnych rang na innej sieci. Sprawny mikrofon. Wzór: 1. Wiek: 2. Kontakt: 3. Twój nick na serwerze: 4. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na TS3: 5. Twoje doświadczenie z TS3: 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 4 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 1. Wiek: 21 2. Kontakt: Forum, steam, discord 3. Twój nick na serwerze: aim.exe 4. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na TS3: myślę, że dobre 8-12 h dziennie licząc też jakieś AFK na kanale z możliwością pomocy w każdej chwili. 5. Twoje doświadczenie z TS3: Bardzo dobre, kiedyś robiłem ts'y. Pewnie są lekkie zmiany ale wystarczy chwila na podszkolenie się. Drobne sprawy jak permisje i rangi oraz kanały to pikuś 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BlancioR Opublikowano 4 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) 1. Wiek: 24 2. Kontakt: Steam/pw/gg 3. Twój nick na serwerze: Bl@nCiK(Mati) 4. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na TS3: 3-7h 5. Twoje doświadczenie z TS3: Doświadczenie bardzo duże nie raz miałem własny serwer wiem co z czym się je także myślę że dam radę piszę to dlatego iż chce pomóc i dlatego iż pan Aim poprosił mnie o to żebym mu pomógł Edytowane 4 Stycznia 2022 przez Egzekutoreq 1 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kotek=^.^= Opublikowano 5 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 (edytowane) 1. Wiek: 23 2. Kontakt: Forum, steam, dsc 3. Twój nick na serwerze: Kotek 4. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na TS3: 2-4h dziennie 5. Twoje doświadczenie z TS3: Stawiałem nie jeden serwer dla różnych sieci, pisałem api strony do zarządzania ts3 przez administrację i użytkowników. Dodawałem, edytowałem boty serwerowe. Chętniej zostanę Technicznym/Supportem serwera Edytowane 5 Stycznia 2022 przez Kotek=^.^= rzekoma reklama strony XD Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 2 kyrrus Opublikowano 5 Stycznia 2022 Opiekun UBT CS 2 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 1. Wiek: 15 2. Kontakt: steam dc 3. Twój nick na serwerze: kyrr147 4. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na TS3: 2-4h 5. Twoje doświadczenie z TS3: byłem technikiem ts'a dawno temu i mam duze doswiadczenie w byciu adminem na kiedyś popularnych serwerach ts3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 5 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 1. Wiek: 18 2. Kontakt: TS, FORUM, GG 3. Twój nick na serwerze: Kacperek 4. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na TS3: Wczoraj wróciłem do domu i mam praktycznie ciągle dostęp do komputera, będę przebywać na ts bardzo długo. Zdecydowanie mogę powiedzieć, że 6-8h. 5. Twoje doświadczenie z TS3: Posiadałem opiekuna na innej sieci, stawiałem serwery gildyjne, kanały i permisje to nic ciężkiego. Z obecnych kandydatów jestem o x2 bardziej aktywny i komunikatywny. 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiotrulloDD Opublikowano 5 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 (edytowane) 1. Wiek: Akurat niedawno 17 skończone 2. Kontakt: Ts,Forum,GG,Fb, Tak naprawdę wszędzie gdzie będzie wam najwygodniej się kontaktować. 3. Twój nick na serwerze: PiotrulloDD 4. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na TS3: Oj Bardzo dużo szczególnie że mam teraz sporo wolnego czasu myślę, że coś w porywach do 8 godzin a jak totalnie wolne to pokusił bym się nawet o cały dzień 5. Twoje doświadczenie z TS3: Bardzo duże, spędzałem dużo czasu na wielu serwerach, również miałem Opiekuna jak i Admina na wielu serwerach więc moje doświadczenie w tej roli jest naprawdę niczego sobie. Edytowane 5 Stycznia 2022 przez PiotrulloDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dominik201004 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 1. Wiek: 17 2. Kontakt: steam,discord,GG 3. Twój nick na serwerze:dominik201004 (d z duzej) 4. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na TS3: 7-10 5. Twoje doświadczenie z TS3: byłem technikiem ts'a jakieś 2 lata temu i mam doswiadczenie małe. 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Stycznia 2022 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi