Użytkowniczka (Upal)ona Opublikowano 15 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Pewien facet co niedziele idąc do kościoła dawał bezdomnemu, który siedział przed kościołem 10 zł. Sytuacja powtarzała się co tydzień przez parę lat, aż pewnej niedzieli facet dał bezdomnemu 5 zł. Żebrak zdziwiony rzekł: - Ej, co się stało? Zawsze dawałeś mi 10 zł a teraz 5 zł. - Wiesz, wysłałem syna na studia... - No dobrze, ale dlaczego na mój koszt? Dlaczego Ryszard boi się róży? Bo Róża ZJeRycha. Przychodzi dresiarz do fryzjera i mówi: -Opie*dol mnie krótko. -Ty ch*ju. Dlaczego tasiemiec Grzegorza nie pójdzie do nieba? Bo żyje w Grzechu. Jaki jest pewien zadziwiający paradoks? Gdy żul jedzie autobusem, to autobus jedzie żulem. Dlaczego dres nie ma zębów? Bo ma wyje*ane. 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 -Po co dres idzie do lasu? - PoZiomki. xddd nice 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 15 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 6 minut temu, Dusia napisał: -Po co dres idzie do lasu? - PoZiomki. xddd nice Nie mów tak o mnie, sama żyjesz jak szary człowiek Swoją drogą plusik za robotę 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 16 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi