Gość Patryk Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Imię: Patryk Wiek: 14 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem, ponieważ chciałem spróbować w nowym miejscu i chciałbym pomagać w rozwijaniu serwera. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Csgo Mod 4 maps Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, ale byłem dużo razy adminem na innej sieci. Znajomość amxx i panelu (0-10): 6,5 ale inni mogą mi pomóc Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Mogę czasami coś tam dorzucić, bo muszę też wydać na inne wydatki Coś o sobie: Mam na imię Patryk i uwielbiam grać na serwerze Csgo Mod 4 maps i pozdrawiam z tego serwera graczy. Lubię piłkę nożną i siatkówkę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PROgram Opublikowano 15 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Jestem na nie -wiek -podanie -czas na forum (jako gość?) Odnośnik do komentarza
Użytkownik essaswir Opublikowano 15 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Jestem na nie - wiek - podanie - gosc na forum - składka - Znajomość amxx , chłopie jak chcesz sie w takie coś pakować twoja wiedza powinna być wyższa o dużo Pozdrawiam , Essaswir ! Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 15 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Jestem na nie: -wzór, skopiowany -składka -konto pod podanie -wiek Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik KenNzzi Opublikowano 15 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Na nie - konto na forum nawet rejestracji niema - 6,5 to admin powinien mieć min 7 -wiek -Nie znam cię Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 na nie -konto -podanie -wiek -chyba sobie beke robisz wtf? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fejsik Opublikowano 15 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Na nie sam wiek Żarty se robisz ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 15 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Na nie - Podanie - Gość -wiek - ciśnie z nas bekę - składka czasami się dorzuci dobre żarty Brak Rejestracji NIe Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 15 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Jaja sobie robisz? - Nawet nie masz konta na forum. - wiek - Staż/aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 15 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Na Nie - Brak Rejestracji - Wiek - Staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 15 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Na Nie -staż -Wiek -Podanie -aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sawiro Opublikowano 15 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Nope. +Gtt +Amxx +Składka, jest obowiązkowa na, opiekuna +konto pod podanie Dowidzenia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 15 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Nie, - Brak konta na forum - Wiek - Amxx Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi