Użytkownik SquidiPL Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 (edytowane) 1. Twój nick: SquidiPL 2. Co chcesz zmienić: oddać kosy dla svipoow 3. Dlaczego chcesz to zmienić: kosy svipow były naprawdę fajne a gdy wchodzę na serwer i tak nie mam ani skina mikołaja (bad santa) ani kosy bayoned ANI KOSY SVIPA to naprawdę biegam z pięściami a te kosy svipa były naprawdę dobrze zrobione lub fajnie by było dodać chociaż inne kosy dla svipa bo np dla mnie jest teraz serio biednie XDDD 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Edytowane 6 Stycznia 2022 przez SquidiPL Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Gadałem z trivorem na tem temat i powiedziałem aby już usunął @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 6 Stycznia 2022 420 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 @ aimik trzeba było przypomnieć o tym -----> @ enp >? Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 @ Trivor pousuwa wszystkie świąteczne modele. W tym te śmieszne miecze. Odsyłam do tematu podlinkowanego wyżej przez KushMana. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi