Użytkownik SquidiPL Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 (edytowane) 1. Twój nick: SquidiPL 2. Co chcesz zmienić: dodać nowe / stare zabawy 3. Dlaczego chcesz to zmienić: zabawy ciągle się powtarzają a fajnie by było zagrać inne zabawy a jest dużo fajnych których nie ma na serwerze np podmuch ognia oraz można by było usunąć parę głupich zabaw jak polowanie na putina inaczej ganiany 2.0 z taka różnicą że ct ma scouta i awp 4. Link do pluginu (opcjonalnie): EDIT: emp zaznaczyłem ci na żółto co napisałem na temat zabawy polowanie na putina oraz emp nie ma podmuchu ognia ale już mniejsza w podmuch ognia jest dużo innych fajnych zabaw Edytowane 6 Stycznia 2022 przez SquidiPL 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 6 Stycznia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Jestem na tak, mało jest w ogóle zabaw moim zdaniem, w kółko się powtarzają, a zagrałbym np w Ganianego innego. Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Przecież polowanie na putina jest na serwerze xd Podmuch ognia chyba też. Dajcie pluginy na nowe zabawy a @ Trivor je tylko wgra. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi