Użytkownik Kacperek Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 (edytowane) 1. Imię: Kacper 2. Wiek: 18 3. Kontakt: FORUM, TS 4. Twój nick na serwerze: Kacperek 5. Ile czasu spędzasz na TS3: 7-9h 6. Twoje doświadczenie z TS3: Posiadałem wyższe permisje (CEO), więc admin nie jest większym wyczynem i powinienem poradzić sobie bardzo dobrze. Mega łatwa robota, ciężko mieć z tym problemy i nie radzić sobie na tej posadzie. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Jest reaktywacja naszego serwera to czas poprowadzić go na właściwą drogę, utrzymać tam porządek. Nie posiadam innych rang, będę mógł zająć się tylko i wyłącznie tym. Potrafię dogadać się ze wszystkimi, jeśli druga osoba jest wobec mnie miła, nie mam zamiaru wdawać się w żadne konflikty, czasami mam gorsze dni, ale jestem tylko człowiekiem i powinniście to zrozumieć. Myślę, że miałem możliwość wykazać się aktywnością po moim powrocie na sieci i ts. Podanie za zgodą i porozumienia się administracji. Edytowane 6 Stycznia 2022 przez Kacperek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Miałem okazję pogadać z tobą przy robieniu serwera i jesteś bardzo sympatyczną i pomocną osobą Z racji tego iż była reaktywacja więc nie sądzę, aby ktoś się wypowiadał w temacie i przyjmuję z miejsca na próbę Wszystkie obowiązki zostaną przydzielone Ci już na serwerze. Napisz do @ Dusia albo wrzuć temat z dodaniem rangi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 6 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi