Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 7 Stycznia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Jakie Twoje postanowienie noworoczne, przeszło no obecny rok 2022? Czy może, umiesz dotrzymywać celu i wszystkie spełniłeś w wyznaczonym terminie? 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 7 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Nie mam żadnego postanowienia noworocznego w obowiązku, lecimy totalnie spontanicznie i wszystko wyjdzie po prostu w praniu. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Wiele wyznaczonych celów udało mi się osiągnąć, raz nawet wstałem w sobotę przed 13. Na 2k22 mam w planach: Wstać przed 8 (rano xd) Nie przypalić żadnego posiłku Zdobyć Mount Everest 2 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Nie mam żadnego. Co będzie to będzie, ale oczywiście będę się starał żeby 2k22 był dużo lepszym rokiem niż poprzedni 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi