Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Odkładasz rzeczy do zrobienia na później, czy robisz wszystko od razu? 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Bywa różnie 3 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 8 Stycznia 2022 420 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Bardzo dużo odkładam na później ale te najważniejsze robie odrazu. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Nie raz jest tak, że mi się zwyczajnie nie chce i odkładam coś na potem 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Można powiedzieć, że mam w tym pewną równowagę i działa to pół na pół xd 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik lizuś Opublikowano 9 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Nie lubię zwlekać z pracą, zawsze wszystko robię od razu 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 9 Stycznia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Odkładam :v 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka jke Opublikowano 9 Stycznia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zależy co 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 9 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Później Ci napiszę. 1 2 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 9 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Na później 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zdarza się tak i tak, ale częściej na później ;p. 2 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 9 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Myślę ,że sprawy zawodowe nie odkładam, natomiast na domowe zawsze jest czas 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi