Właściciel Trivor Opublikowano 9 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Siema, wgrałem plugin na banowanie ctków, sprawdzcie czy dziala i dajcie znac, jak nie dziala to mam kilka innych Commands: - amx_addctban <player> "bans him from ct team" * - amx_removectban <player> "Unbans him from the ct team" * - amx_ctbanmenu "Shows the Ctban Menu" @ Admin CS 1.6 JailBreak @ Strażnik CS 1.6 JailBreak Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Stycznia 2022 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Dostępne od straznika Odnośnik do komentarza
Użytkownik xnaaajakx Opublikowano 9 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 (edytowane) przepraszam bardzo aczkolwiek jednak sie pomyliłem i nie dała dalej ban na ct trzeba jednak inny plugin @ Trivor a napisałem że działa bo sprawdziłem na 1 graczu i nagle znikł z serwa a sie okazało że on sam po prostu wyszedł Edytowane 10 Stycznia 2022 przez xnaaajakx pomyłka Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Stycznia 2022 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 sprawdzcie to na sobie. dajcie jakiemus straznikowi bana i nievh sprobuje wbic 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xnaaajakx Opublikowano 10 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 no tak jak mówiłem nie działa sprawdziłem na strażniku/adminie/ i zwykłym graczu jeszcze raz próbowałem na id oraz nick i cały czas mógł przechodzić więc jest jakiś błąd Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Stycznia 2022 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 a przez menu amx_ctbanmenu Odnośnik do komentarza
Użytkownik xnaaajakx Opublikowano 10 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 dobra ogólnie dowiedziałem sie że działa ban na ct ale dopiero od następnej mapy nie może wchodzić ta osoba do ct a na tej mapie co dostała bana jeszcze może wchodzić ban działa ale z opóźnieniem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi