Użytkownik chwistu Opublikowano 10 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) 1. Twój nick: chwistu 2. Nick oskarżonego: kajaq 3. IP/SID oskarżonego: brak 4. Data i czas zdarzenia: 17:15 / 10.01.2022 5. Powód skargi: Niesłuszny ban 6. Opis sytuacji: Gram sobie tak jak zwykle po czym nagle słysze chwistu zaraz odpoczniesz i dostaje bana na czas 1h. Grając w TT z natury lubie biegać srodkiem a jeśli biegne srodkiem to rzucam smoke w ciemnie zebym sobie po prostu mógł kulturalnie przejść. Z tego co wiem to w regulaminie nie ma informacji o zabronionym SMOKE w tym miejscu dlatego wnioskuje o usunięcie admina playerowi "kajaq" bo troszke chciał zabłysnąć a nie bardzo mu to wyszło. PS kajaq tak na marginesie ,jak banujesz to zastanów się dwa razy czy jest sens , proponuje pograć w pasjansa nie wymaga takiego myślenia. Pozdrawiam. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): mistrz moze potwierdzic jak było Edytowane 10 Stycznia 2022 przez chwistu Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mistrz998 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Troszkę niesłuszny ban.. ponieważ grając po stronie ct mówiąc drużynie nie rzucać smoke na bramę mid to i tak ktoś rzuci i nie otrzyma nawet ostrzeżenia a nie mówię już o banie. Grajac w 15 osobowej drużynie każdy z graczy ma inna wizje na rozgrywkę , jeden by chciał zraszowac i smoke wtedy mu to ułatwia , a drugi chciałby powyciągać fragi z awki i wtedy smoke jest utrudnieniem . Tak tez było w tym przypadku 😁 Z tego co kojarzę nie ma punktu gdzie smoke byłby utrudnieniem , jeśli się mylę poprawcie mnie . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik pipeczka692 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) Tą skargą to sie chlopie totalnie umieszyles tyle Ci powiem.. Nie dosc, ze jestes takim prowokatorem na serwie, bo kazdy kto Cie zabije na NON STIM jest dla Ciebie zerem i piszesz swoje zlote madrosci, ze NS to zera to jeszcze skarge piszesz? Ciesz sie CHYBA, ze jeszcze grasz na tym serwie, bo chlopie tyle co ludzi wyzywasz to mala glowa.. @@ Nie mam zamiaru sie nawet wypowiadac, bo czlowieku dla Ciebie kazdy jest zerem a Ty mistrzem i Ty zawsze jestes bezkarny. NAURA Edytowane 10 Stycznia 2022 przez pipeczka692 Odnośnik do komentarza
Użytkownik chwistu Opublikowano 10 Stycznia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, pipeczka692 napisał: Tą skargą to sie chlopie totalnie umieszyles tyle Ci powiem.. Nie dosc, ze jestes takim prowokatorem na serwie, bo kazdy kto Cie zabije na NON STIM jest dla Ciebie zerem i piszesz swoje zlote madrosci, ze NS to zera to jeszcze skarge piszesz? Ciesz sie CHYBA, ze jeszcze grasz na tym serwie, bo chlopie tyle co ludzi wyzywasz to mala glowa.. Nazwanie kogos nonsteamem to obraza ? Następny widzę kolega kolegi Po za tym proponuję czytać ze zrozumieniem bo wydaję mi się ,że temat odnosi się do bana za smoke. Edytowane 10 Stycznia 2022 przez chwistu Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 10 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) Po 1wsze MISTRZU nie pytany się nie wypowiadasz (nie jesteś do tego upoważniony) Po 2gie MISTRZU graliśmy w TT a nie w CT i smoge na ciemnie (widząc, że stoi tam 2-3 graczy z AWP jest utrudnieniem). Po 3cie MISTRZU nie bądź waflem na posyłki Co do skargi... rzucasz smog na ciemnie, żeby sobie zraszować, tak ? To dziwnym trafem po rzuceniu smoga (prosiłem rundę wcześniej, abyś tego nie robił) nie poleciałeś tym środkiem, tylko biegłeś na długą. Dojem obiadek i wrzucę demko EDIT: Więc tak, piszesz "Grając w TT z natury lubie biegać srodkiem a jeśli biegne srodkiem to rzucam smoke w ciemnie zebym sobie po prostu mógł kulturalnie przejść" Wrzucamy dwa demka HLTV i POV: https://easyupload.io/x7jcyi czasówka 17:49 rzut smoga na środek i leci kij wie gdzie, bo na pewno nie przez tą ciemnię. https://easyupload.io/smi4qi czasówka 19:29 rzut smoga na środek i leci na długą Także proszę Cię nie ośmieszaj się jeszcze bardziej. Poprosiłem Cię grzecznie po 1wszym smogu (NIE MA TAKIEGO PUNKTU W REGULAMINIE O ZAKAZIE RZUCANIA SMOGA GDZIEKOLWIEK - wiem o tym), żebyś tego nie robił. Rzuciłeś w kolejnej rudzie (bo jesteś turbo złośliwym i czepliwym graczem, ale nie obrażasz nikogo, dlatego nie dostajesz za to banów) i wówczas uznałem że jest to celowe utrudnianie gry. Jedynym moim błędem jest długość bana, bo mi się paluch omsknął i zamiast na 30 minut poleciałeś na godzinę. Pozdrawiam. Edytowane 10 Stycznia 2022 przez kajaq wstawienie demka 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik chwistu Opublikowano 10 Stycznia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 2 minuty temu, kajaq napisał: Po 1wsze MISTRZU nie pytany się nie wypowiadasz (nie jesteś do tego upoważniony) Po 2gie MISTRZU graliśmy w TT a nie w CT i smoge na ciemnie (widząc, że stoi tam 2-3 graczy z AWP jest utrudnieniem). Po 3cie MISTRZU nie bądź waflem na posyłki Co do skargi... rzucasz smog na ciemnie, żeby sobie zraszować, tak ? To dziwnym trafem po rzuceniu smoga (prosiłem rundę wcześniej, abyś tego nie robił) nie poleciałeś tym środkiem, tylko biegłeś na długą. Dojem obiadek i wrzucę demko Dalej widzę nie rozumiesz. Nie ważne czy biegnę środkiem czy biegnę długą , nie ma bana za smoke w ciemnie. Wklej mi tutaj regulamin i podkreśl punkt który to opisuję , bo to że wrzucisz demko to akurat średnio mnie interesuję ,konkretnie mi pokaż punkt w którym piszę o zakazie rzucania smoke w ciemnie grając w TT. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mistrz998 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, kajaq napisał: Po 1wsze MISTRZU nie pytany się nie wypowiadasz (nie jesteś do tego upoważniony) Po 2gie MISTRZU graliśmy w TT a nie w CT i smoge na ciemnie (widząc, że stoi tam 2-3 graczy z AWP jest utrudnieniem). Po 3cie MISTRZU nie bądź waflem na posyłki Co do skargi... rzucasz smog na ciemnie, żeby sobie zraszować, tak ? To dziwnym trafem po rzuceniu smoga (prosiłem rundę wcześniej, abyś tego nie robił) nie poleciałeś tym środkiem, tylko biegłeś na długą. Dojem obiadek i wrzucę demko Jeden czort czy po tej stronie czy po drugiej … Podałem tylko przykład , wiem ze byliście po stronie tt Wskazal mnie jako świadka to się wypowiedziałem 😜 Edytowane 10 Stycznia 2022 przez Mistrz998 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 10 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 A więc tak, dla mnie ban słuszny bo, przesadzasz niekiedy na serwerze, ciśniesz tych graczy jak cię zabiją, im też jest przykro jak go wyzywasz od nonsteamów,randomów,itp, zachowuj się normalnie RUMUNIE TARNOWSKI , a nie będziesz banowany, Pozdrawiam cieplutko 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 10 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Mistrz998 napisał: Troszkę niesłuszny ban.. ponieważ grając po stronie ct mówiąc drużynie nie rzucać smoke na bramę mid to i tak ktoś rzuci i nie otrzyma nawet ostrzeżenia a nie mówię już o banie. @ Dusia @ fluxx walnęliście notatki do postów adminów , którzy byli wówczas na serwerze ( i w moim mniemaniu ciut wyższa ranga i znaczenie wypowiedzi niż "zwykły" gracz), a graczowi, który pitoli kocopoły o grze w CT a graliśmy w TT nic nie robicie... (mam na myśli to, że jego wypowiedź jest odklejona od tego co rzeczywiście zaszło na serwerze i jest tak samo zbędna jak wypowiedź Dominika i Błaszczyka). Ale co ja tam mogę Pozdrawiam BTW. wydajcie werdykt i zamknijcie temat, bo co miało zostać powiedziane już zostało Edytowane 10 Stycznia 2022 przez kajaq 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi