Użytkownik Kacperek Opublikowano 15 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 1. Imię: Kacper 2. Wiek: 18 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 10-12 godzin w ciągu dnia z uwagą na sb. 4. Co chciałbyś zmienić: Poszczególne osoby wiedzą, ale mianowicie chciałbym zmienić stosunek ludzi wobec drugiego człowieka, niektórzy pozwalają sobie na zbyt dużo. Chcę rozwiązywać wszelkie spory, pogodzić ich, żeby życie było miłe. Pozostałe rzeczy wyjdą w praniu, więc zobaczymy dalej. 5. W czym chciałbyś pomóc: Moderować zgłaszane tematy/posty przez użytkowników, jestem przekonany, że dużo jest takich przypadków. Kolejnym zadaniem będzie zamykanie przestarzałych tematów, żeby utrzymać porządek. Chciałbym monitorować sb i mieć go na oku, nie jest on stworzony do wszelkich konfliktów i należy to trzymać z daleka. 6. Dlaczego akurat ty: Pierwsza najważniejsza kwestia jest taka, że pełniłem wcześniej posadę moderatora i nie było ze mną problemów. Poprawiłem swoją aktywność na wysokim poziomie, zrezygnowałem z wielu rzeczy, moje życie zmiemiło się o 180 stopni. Mam zamiar pozbywać się aroganckich zachowań wśród niektórych ludzi, doprowadzić do ładu. Jestem praktycznie przez cały czas na sb i trzeba zacząć go obserwować, chciałbym jakoś wpłynąć na użytkowników i pogodzić obie strony. Dosyć bezkonfliktowa osoba, nie wdałem się w żadny spór słowny, trzymałem się od tego. 7. Staż na forum: Staż 3 lata, lecz bywały przerwy. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Byłem nawet tutaj i wyżej. Ps. Rekrutacja została otwarta teraz i dobrze wiem, że to jest długotrwałe. Czas wrócić do przeszłości i odbudowqć ją na nowo. 2 4 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Str3fka Opublikowano 15 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Wiek + Godziny + Posty + Dlaczego Akurat ty + Straż + Byłeś tu + Jestem Na tak 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) Czasami robisz z siebie pajaca i nikt nie podchodzi do ciebie na poważnie, panuja rożne opinie na twój temat właśnie ze względu na to jak się pokazujesz miedzy innymi na strefaboxie, ale sam widzę różnice gdy coś sie od Ciebie chce, pomożesz i zrobisz co należy nie pajacujac przy tym. Przez ostatni czas dałeś dużo od siebie pomagając graczom na forum i na serwerze ts3 bo to na nich opiera się to forum. Byłbym skłonny dac ci na tak lecz to twoje zachowanie niekiedy odpycha. Mimo tego jestem na małe tak. Edytowane 15 Stycznia 2022 przez GENERAL ALADEEN 2 Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Jestem na duże Nie - Zachowanie - Prowokujesz do afer i to dużo razy obawiam się że twoje popisowe zachowania masz języczek długi , przekonałem się jaki jesteś. - Dużo kłamiesz i kary będą mocne przesadzone 1 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 15 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Siemka + wiek + aktywność + rozpoznawalność na forum + doświadczenie Kojarzę Cię ze strefoboxa i pamiętam, że byłeś w administracji na forum, więc myślę, że mogę tutaj dać Tak. Przyda się druga osoba do pomocy w moderacji i nie mam nic przeciwko w twojej kandydaturze Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 2 godziny temu, Kacperek napisał: Chcę rozwiązywać wszelkie spory, pogodzić ich, żeby życie było miłe. Mocny początek, wprowadźmy komunizm, niech wszyscy się na siłe kochają. Super pomysł. 2 godziny temu, Kacperek napisał: Chciałbym monitorować sb i mieć go na oku, nie jest on stworzony do wszelkich konfliktów i należy to trzymać z daleka. Do spamowania też nie jest stworzony, ale po co o tym mówić to niedobra jest. Jakoś Cię nie widzę w kontrolowaniu sb, kiedy sam potrafisz się przywitać pare razy w ciągu dnia. 2 godziny temu, Kacperek napisał: Mam zamiar pozbywać się aroganckich zachowań wśród niektórych ludzi, doprowadzić do ładu. Jestem praktycznie przez cały czas na sb i trzeba zacząć go obserwować, chciałbym jakoś wpłynąć na użytkowników i pogodzić obie strony. Pierwsze zdanie jakoś mnie nie przekonało, dalej nie potrafisz przyjąć krytyki na klatę. Rzeczywiście, jesteś cały czas na sb, ale serio, nie zauważyłeś, że moderacja obserwowała tamto miejsce? Ciekaw jestem jakbyś chciał wpłynąć na użytkowników. Większość twoich wpisów na sb to pierdolenie o szopenie, brak jakiekolwiek wartości intelektualnej, jedynym twoim autorytetem będzie kolorek i możliwość warnowania/banowania. Obawiam się, że moderator za bardzo Ci wywali i tak dość wybujałe ego. Zdecydowanie na nie. 12 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 15 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Na tak: Godziny + wiek + staż + rozpoznawalność na forum + doświadczenie + 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 15 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Myślę, że ilość postów na CB automatycznie dyskwalifikuje osobnika na jakąkolwiek rangę funkcyjną, wyższą niż admin. Nigdy nie rozumiałem trendu "spamowanie pod ilość" gdzie jak widać, jest to całkiem chętnie wykorzystywany trend na tym forum - rozumiałbym, gdyby był to random i chciał czymś zaistnieć (bo chyba macie tu jakieś nagrody za top3? CB), ale nie jakakolwiek poważna osoba, która ma więcej niż 100 punktów IQ. Gdybyście to zmienili na "najwięcej SENSOWNYCH wpisów" to mielibyście 1/4 tego co teraz macie, a i poziom ogólny by podskoczył bo by ludzie więcej strike'ów dostawali. Anyway. W gruncie rzeczy samo to już mnie zniechęciło całkowicie do kandydata. Jak ktoś zachowuje się jak "dzieciak" - bo taki spam na spokojnie można tak odebrać - to niech będzie traktowany jak "dzieciak" i siedzi na niższych szczeblach drabiny. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 10-12 godzin w ciągu dnia z uwag na sb. Technicznie chłop jedyne co może robić (a raczej co CHCE robić) - i jawnie do tego nawiązuje w kilku podpunktach podania - to pilnowanie SB. Wow. Wydaje mi się, że do tego nawet nie trzeba całego stada moderatorów, ale co ja tam wiem. Inna sprawa od kiedy CB potrzebuje, ekhem "monitorowania" - btw. wgooglujcie sobie to słowo. Możecie wielu ciekawszych rzeczy się nauczyć, bo czytając z kontekstu tego podania, bardziej Wam to zaszkodzi niż pomoże. Kandydat na moderatora jednak powinien ogarniać takie rzeczy :v. Błąd w formatowaniu kolorów. Niby pierdoła, ale wygląda jak typowe śpieszenie się, odpisywanie na kolonie od kolegi bo zaraz przyjdzie pani. Niby startujesz na wysoką rangę, bo jednak moderator to już nie w kij dmuchał, a z drugiej strony podchodzisz do tego strasznie lekceważąco i nawet nie chce Ci się sprawdzić tekstu. Jakby ktoś mi do pracy przyniósł zaplamione CV, to nawet bym nie czytał, więc tu masz tyle łatwiej, że jest to jednak forma elektroniczna i ma się przy tym więcej zabawy tudzież luzu. A tu trochę punktów dla śmiechu: - "chciałbym zmienić stosunek ludzi" - "Chciałbym monitorować sb" - "pozbywać się aroganckich zachowań" - "trzeba zacząć go obserwować" To go automatycznie dyskwalifikuje jako myślącą jednostkę na randze funkcyjnej. Chłop chce zmienić STOSUNEK ludzi do czegoś, rozumiecie? Bo On chyba nie bardzo. Jako moja opinia na temat kandydata: NIE. Jako to, czy jak weźmiecie sobie chłopa "bez życia" na rangę to Wam się to może opłacić "ilościowo": TAK. 8 1 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 15 Stycznia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Wiek + Godziny + Posty + Długo z nami jesteś kulturalna osoba sympatyczny JESTEM NA WIELKIE TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 15 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) Zacznę od odniesienia się do napisanego przez ciebie podania. 9 godzin temu, Kacperek napisał: Poszczególne osoby wiedzą, ale mianowicie chciałbym zmienić stosunek ludzi wobec drugiego człowieka, niektórzy pozwalają sobie na zbyt dużo. To już samo w sobie jest głupotą, przez internet na forum będziesz magicznie zmieniał ludzi? Tak, niektórzy pozwalają sobie na zbyt wiele, ale tak było, jest i będzie. Ty z resztą też pozwalasz sobie na zbyt wiele, ale to wyjaśnię później. Kolejne zdanie to: 9 godzin temu, Kacperek napisał: Chcę rozwiązywać wszelkie spory, pogodzić ich, żeby życie było miłe. Pozostałe rzeczy wyjdą w praniu, więc zobaczymy dalej. Czyli w zasadzie to nie wiesz co chcesz robić na tej randze, skoro nic swoim przyjęciem nie wniesiesz nowego. Godzić ludzi możesz nawet bez moderatora jak coś. 9 godzin temu, Kacperek napisał: Moderować zgłaszane tematy/posty przez użytkowników, jestem przekonany, że dużo jest takich przypadków. Kolejnym zadaniem będzie zamykanie przestarzałych tematów, żeby utrzymać porządek. Czyli chciałbyś wykonywać OBOWIĄZKI moderatora, no ok. Tu nie bardzo masz pole do popisu, bo jak wyjdziesz poza swoje obowiązki to zaraz wlatuje skarga 9 godzin temu, Kacperek napisał: Pierwsza najważniejsza kwestia jest taka, że pełniłem wcześniej posadę moderatora i nie było ze mną problemów. No nie bardzo. Zaliczyłeś degrada z j@ i redaktora na użytkownika. Pierwsza degradacja- nie wygląda jak brak problemów, olewanie obowiązków jest problemem. Druga degradacja- to samo co w poprzedniej, brak aktywności, urwanie kontaktu, jest to brak odpowiedzialności. 9 godzin temu, Kacperek napisał: Jestem praktycznie przez cały czas na sb i trzeba zacząć go obserwować, chciałbym jakoś wpłynąć na użytkowników i pogodzić obie strony. Drugi raz wspominasz o tym sb, więc ci wytłumaczę, że ty nawet tego nie będziesz potrafił upilnować. Jesteś top1 spamerem co samo w sobie jest bardzo wielkim minusem posiadając to miejsce w sposób, jaki ty je zdobyłeś. Problem jest w tym, że ty nie widzisz problemu w tym, że np. napiszesz 10 razy dziennie "hej, co tam?"- oczywiście w dwóch oddzielnych wiadomościach, bo wpisy się same nie nabiją. Masz to top1 po to żeby się wyróżnić, żeby być ponad wszystkimi, nie jest to pozytywna cecha osoby na stanowisko moderatora. A teraz kilka słów ode mnie. Po twoim "powrocie" na forum przesiadywałeś godzinami na tsie, często z "ekipą" z dd2. Oni sami nie chcieli cię na tym samym kanale co oni, bo siedziałeś i słuchałeś. Doszły mnie słuchy, że kilka osób z tamtego kanału miała kilka problemów, za rzeczy powiedziane podczas twojej obecności, ale tu pewności nie mam, bo to tylko słowa, ale żadnych dowodów na to nigdy nie widziałem. Aczkolwiek obserwując po tym co robisz, nie zdziwiłbym się jeżeli byłaby to prawda, sam przy tobie nie chce mówić o ważnych rzeczach, bo wiem, że jeżeli byś mógł, to wysypał byś się do wyższej administracji żeby trochę się podlizać, z resztą nie pierwszy raz. Przykład: Próba podbicia sobie ego w Q&A właściciela, porażka XD Na moje to byś własnego brata wsypał żeby samemu odpowiedzialności uniknąć. Oprócz tego że siedzi godzinami na forum to nie widzę tu innych plusów. Oczywiście jestem na nie. Edytowane 15 Stycznia 2022 przez eSX 5 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 15 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) Na Nie ! Prowokujesz jesteś donosicielem na wszystko ( Dobrze tu @ eSX wyżej wspomniał ( siedział z nami na ts, nie odzywał się w ogóle, a pózniej wychodziło wszystko to co kto gadał, żeby się podlizać, dobrze napisane własnego brata byś sprzedał żeby uniknąć odpowiedzialności Prowadzisz dyskusje do sporów miedzy użytkownikami nie jesteś godny na to stanowisko nawet za pieniądze Edytowane 15 Stycznia 2022 przez Błaszczyk 1 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 16 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Jestem na TAK + Kultura + Aktywność + Rozpoznawalność na forum + Duży staż 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sadge Opublikowano 16 Stycznia 2022 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) Kategoryczne nie! -Kapuś kapuś inaczej 60-tka Bez skrupułów sprzeda najlepszego ziomka Kapuś kapuś jebana ściera Grał gangstera dziś ma status frajera -Jakieś chore ambicje, aspirujesz na jakiegoś wszechmogącego który ma pogodzić wszystkich ze sobą..XD -Brak pojęcia -wiek co do tego bym się kłócił bo mentalnie dałbym mniej Edytowane 16 Stycznia 2022 przez sadge 10 7 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Karolinka Opublikowano 16 Stycznia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Jestem na NIE po moich obserwacjach jak jestem rok na forum i tylko obserwuje i nie chce się udzielać to: - prowokujesz -jesteś nie odpowiedzialny -reputacje masz na zero więc jak inni cię nie lubią to po co Ci Moderator jak i tak nikt do ciebie nie przyjdzie prosząc o pomoc XD Pozdrawiam Karolcia 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 16 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Na nie Prowokujesz Brak pojęcia Kultura 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rysio Opublikowano 20 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Podchodząc skrupulatnie do tematu, jako sierżant Ryszard "Mocny Bill" PDW oceniam podanie następująco: - Kacperek na pozór wydaje się osobą z dystansem i poczuciem humoru, jednakże potrafi pokazać swoje rogi poprzez niepotrzebne i żenuą dyskusje na forumowym czacie co w dużej mierze odbieram w znaczeniu negatywnym, - mówisz, że chcesz zmienić stosunek ludzi wobec drugiego człowieka ale pamiętaj, że aby dokonać takiej zmiany (co na samym starcie się nie powiedzie) sam musisz zmienić nastawienie do ludzi - jeżeli Ty nie będziesz szanował i respektował innych to inni nie będą respektowali Ciebie jako moderatora - fuck logic, - starasz się o każdą znaczącą rangę na forum jakby to było jakimś respektem wśród dziewcząt a nawet i nas panów. Pierwsza zasada dynamiki Ryszarda jest taka, że najpierw zapracuj na jedno stanowisko i rzetelnie wykonuj obowiązki a potem pchaj się wyżej poprzez podanie bądź bezpośredni awans. A z tego co wiem i co słyszałem to każda ranga jest twoja. - pomimo Twojego dorosłego wieku, który w tym przypadku jest na plus to dajesz zachowanie niegodne do naśladowania. A moderator to osoba zaradna, rzetelna i przede wszystkim odpowiedzialna - pamiętaj. Suma Sumaru. Sierżant Ryszard PDW wystawia NEGATYWNĄ ocenę tej kandydatury. Z poważaniem Sierżant Sztabowy Ryszard PDW 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 20 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Witam Wiele osób tutaj naprawdę dobrze podsumowało ów kandydata, ale żeby nie powtarzać słów kilku osób bo po co, ja zwrócę uwagę na kolejny problem a mianowicie: W dniu 15.01.2022 o 13:36, Kacperek napisał: 4. Co chciałbyś zmienić: Poszczególne osoby wiedzą, ale mianowicie chciałbym zmienić stosunek ludzi wobec drugiego człowieka, niektórzy pozwalają sobie na zbyt dużo. Chcę rozwiązywać wszelkie spory, pogodzić ich, żeby życie było miłe. Pozostałe rzeczy wyjdą w praniu, więc zobaczymy dalej. Popieram jak najbardziej zdanie pewnych osób którzy bardzo szybko zwrócili uwagę na ten pkt. i nie tylko na ten, ale do rzeczy o co mi właściwie chodzi - Jestem osobą która zwraca uwagę na wiele rzeczy w tym nawet na głupie emotki jakie zostały zostawione przez Kacperka, niby drobny szczegół, ale odnoszę wrażenie że te emotki i to jak je rozdajesz trochę zdradza w jaki sposób doglądałbyś SB precyzując moją myśl - osoby które wypowiedziały się pozytywnie dostały ''like'' (Czyli co od razu są lepsi bo Cie popierają i przymykał byś na pewne rzeczy oko od tych osób) osoby które wręcz wypunktowały Cie w znakomity sposób dostały emotki ''porzygu lub wtf'' Czyli mam rozumieć że już nawet w podaniu pod opiniami ludzi ich segregujesz? Kobieta która wypowiedziała się nie dostała złych emotek a emotke ''przykro mi'' - przypadek? Podsumowując - Może to tylko nic nie znaczące emotki, ale w przypadku gdy kandydat jest tak punktowany i tak wiele osób mu zarzuca pewne rzeczy to wręcz się prosi żeby pokazać czytelniką jaka prawda kryje się w tych wypowiedziach, dziękuje to tyle z mojej strony EDIT: zrobiłem kilka ss w razie gdy ktoś postanowił pozmieniać emotki po tej wypowiedzi 3 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Bardzo mocny okres próbny Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi