Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - DepresjaHook.hack

D3M0N

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

1. Imię: Dawid
2. Wiek: 18
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Ciężko jednoznacznie określić, ale z 5h minimum.
4. Co chciałbyś zmienić: Nie będę wymyślał czegokolwiek na siłę, żeby tylko było i wyglądało. Jeśli chodzi o zmiany na forum, to jak coś wpadnie do głowy, jakiś błąd czy propozycja to od razu pędzę z tym do odpowiedniego działu. Wolałbym się skupić na pomocy administracji w utrzymywaniu porządku na sieci, niżeli szukać na siłę zmian.
5. W czym chciałbyś pomóc: Przede wszystkim w utrzymywaniu porządku na sieci. Trzymać spokój na SB, gdyż nie zawsze jest, a grono administracji maleje, więc ta pomoc jest jeszcze bardziej potrzebna. Prócz tego, to standardowe rzeczy: zamykanie tematów; poprawianie tytułów tematów; przenoszenie tematów w odpowiednie miejsca; rozpatrywanie zgłoszonych postów/tematów przez graczy.
6. Dlaczego akurat ty: Jestem tutaj jedną z najbardziej aktywnych osób i temu zaprzeczyć nie można. Wszystko widzę i większość rzeczy wiem, nawet jeśli mnie nie ma aktywnego. Mam swoje zdanie, własny pogląd na sytuację i nie jestem tzw. chorągiewką. Biorę odpowiedzialność za to, co robię czy za to co mówię. Potrafię przyznać się do błędu, o ile wiem, że go popełniłem. Podchodzę do sytuacji obiektywnie i nie faworyzuję osób, wszystkich traktuje równo. Pomimo swojego charakteru, który nie każdy "trawi", bo jest dość specyficzny, to potrafię się zachować dojrzale i swoje obowiązki wykonywać starannie, żeby nie rzucać słów na wiatr, to argumentem może być to, że jako Opiekun UBT nie było na mnie żadnych skarg. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy i jestem w stanie mu pomóc, to tą pomoc okazuję. Wiele razy użytkownikom pomagałem, kiedy mieli problem z wrzuceniem ssów, czy ze znalezieniem odpowiedniego działu, żeby napisać jakiś temat. Posiadając jakąkolwiek rangę, nie wywyższam się. Nie próbuję pokazać kim to ja jestem i nawet pod wpływem emocji nie wyżywam się na innych użytkownikach, jedynie wyjaśniam użytkowników mocnymi argumentami. Wszystkie te cechy, które wypisałem, są raczej odpowiednie na stanowisko Moderatora. Mimo braku rang przez kilka miesięcy, cały czas byłem tu z Wami, udzielałem się często na SB czy na sieci w różnych działach. Część osób mnie zapewne kojarzy z "robienia dymów" i z tym, że jestem "toxic", jednak od początku byli w błędzie, gdyż to towarzystwo (które już opuściło nasze szeregi) było toksyczne i odpowiadając im, byłem w to wplątany. Śmiesznego towarzystwa nie ma i normalnie się zachowuję, skarg na mnie, jako użytkownika również nie ma. Przyjmując mnie, na pewno nie pożałujecie i zobaczycie, że powyższy opis, to nie tylko słowa rzucane na wiatr.
7. Staż na forum: Liczmy od Maja 2k21, gdyż od tamtego momentu zacząłem pełnić funkcję Opiekuna UBT CS 1.6.
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, jednak niektóre kwestie chciałbym sobie przypomnieć i będzie dobrze.

• Lubię to! 7
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • Wow! 1
  • WTF 1
  • Tak sobie 1
  • xD 1
  • Użytkownik

Wydajesz się być osobą, która jest lubiana i szanowana na forum, więc nie widzę żadnych przeciwskazań czemu miałbyś nie dostać tej rangi. Podanie bardzo ładnie napisane, posiadałeś już moderatora, więc wiesz z czym to się je. Nie widziałem jeszcze abyś się z kimś wyzywał/kłócił, więc wychodzi na to, że jesteś osobą spokojną oraz opanowaną, która nie wdaje się w żadne bez sensu konflikty i to się ceni. Jestem na tak, życzę powodzenia imienniku.

• Super 1

Już osoby starające się o posade admina lepiej się rozpisują w podaniach. :KEKWiggle: Niby jesteś znany itd. Ale na to stanowisko jest potrzebna osoba stanowcza i stabilna jaką Ty nie jesteś. Gdy jest jakaś "toksyczność" na czatboxie, gdzie uczestniczą twoi koledzy, przymykasz na to oko. Obawiam się o to, że będziesz faworyzował swoich kolegów, i będziesz się bał dawać kary za przewinienia na forum. Dałbym Ci szanse, ale obawiam się o to czy nie będzie faworyzacji z twojej strony.

- Pisałeś rezygnację z opiekuna ubt cs 1.6 oraz ubt CS GO że brak czasu i chęci, to na Moderatora też za niedługo albo z innej rangi napiszesz rezygnację że za mało czasu i chęci ? :kekw:  Skrajna nieodpowiedzialność z twojej strony dlatego jestem na NIE :)

Edytowane przez GENERAL ALADEEN
  • Lubię to! 1
  • Super 2
  • Ha ha 1
  • WTF 1
  • Stały Bywalec

Wiek+

Czas na forum+

aktywny+

pomocny+

Jestem na TAK ;)

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Premium
Premium

Na Tak!

+ Wiek

+ Pomocny

+ Aktywny

+ Czas na forum

I to będzie godny Moderator, a nie jakiś ziemniak '' kacperek''.

• Ha ha 1
  • yeezybeing

+ najlepiej dogaduje się z każdym 

+ wiek

+ aktywność jakiej mało 

+ jedna z najmilszych osób 

+ bardzo rozpoznawalny 

Na WIELKIE TAK

Powodzenia misiu <33

Edytowane przez michuu

• Użytkownik

Na początku się odniosę do wypowiedzi generała, bo takich głupot nie można pomijać.

W dniu 15.01.2022 o 16:05, GENERAL ALADEEN napisał:

Już osoby starające się o posade admina lepiej się rozpisują w podaniach. :KEKWiggle:

A to ciekawe jak dostosowujesz swoje wypowiedzi do osoby, która napisała podanie.

image.thumb.png.ab46b9ac1ac77a63a7b21712bf972c7d.png

Podanie kacperka, pod którym także widnieje twoja wypowiedź. Tam nie przeszkadza ci jego długość, mimo że jest krótsze. Specjalnie dla ciebie, bo wiem, że ciężko tam z myśleniem: podanie kacperka ma 236 wyrazów i 1311 znaków, podanie depresji ma 445 wyrazów i 2409 znaków. Ewidentnie podanie depresji jest dłuższe.

A teraz przejdźmy do podania.

Co chciałbyś zmienić  Tu widać cię w dziale zgłaszania błędów, czy ostatnio propozycja dot. podania na opiekuna, także na plus.

W czym chciałbyś pomóc tu w sumie to samo co w podaniu kacperka, nie bardzo można wychodzić poza swoje obowiązki, bo później są skargi.

Punkt Dlaczego akurat ty połączę od razu z moją opinią, bo w sumie to się łączy. Co do robienia "dymów" to czasami zdarza ci się podkręcić dany temat, lubisz w tym uczestniczyć. Czasami zdarza ci się być aroganckim, ale nie w jakimś dużym stopniu. Co do faworyzacji znajomych- na pewno osoby, które znasz po prostu traktujesz lepiej i można sobie z nimi pożartować w inny sposób niż z użytkownikami, którzy niekoniecznie cie znają, ważne jest żeby nie przekładać tego na ocenę sytuacji, bo jeżeli znajomy "przegiął" to też trzeba wyciągnąć z tego konsekwencje. Mimo to na pewno jesteś aktywny i stanowczy, są to ważne cechy na tym stanowisku. Chociażby na stanowisku OP UBT sprawowałeś się bardzo dobrze.

Osobiście cie lubię, myślę że z wzajemnością. Martwi mnie tylko że mógłbyś się wypalić z biegiem czasu.

Podsumowując, jeżeli nie wystąpi faworyzacja i jesteś w stanie zapewnić, że z czasem się nie wypalisz to jestem za okresem próbnym. 

Edytowane przez eSX
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Tak sobie 1
  • Premium
Premium

Ja jestem na tak 

Aktywny 

Problemów nie stawia 

Rozpoznawalność 

Powodzenia trzymam kciuki

• Ha ha 1

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Zasłużony

Miałem się nie wypowiadać w żadnym podaniu dotyczącym moderatora na forum, ale jednak pod tym podaniem zrobię wyjątek. 

Tak naprawdę jesteś faworytem jak chodzi o tę rekrutacje na moderatora. ( Zaraz po tobie jest Oro, ale on moim zdaniem ma już dość obowiązków na obecną chwilę). Oczywiście radzi sobie z nimi bardzo dobrze i to tylko kwestia czasu gdy w następnej rekrutacji będzie faworytem na tę rangę, ale moim zdaniem tobie przysługuje pierwszeństwo. 

Wydajesz się być ogarniętym osobnikiem i takim który jak już dostanie szansę, to nie będzie sprawiał problemów i w 100% ogarnie temat. Zbytnio nie przyglądam się temu co się dzieje na forum, bo bardziej staram się ogarniać serwer DD2 i tam skupiać swoją całą uwagę, ale jak okazje mam to i na forum się wypowiem. :D

Lepszego kandydata na obecną chwilę nie widzę także jestem na TAK.

Powodzonka ;) 

• Lubię to! 1
  • Super 1

spacer.pngspacer.png

• Właściciel
Właściciel

Mocny okres próbny

• Właściciel
Właściciel

przyjete.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]