Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 15 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) 1. Nick: m4jkiii 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 21 4. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Posiadam tylko opiekuna Ts3 u nas nic więcej gdzie indziej. 5. Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): jeśli chodzi o amx admina to 10 6. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/aim.exe/54.38.135.53:27015/ " STARE GT " / https://www.gametracker.com/player/m4jkiii/54.38.135.53:27015/ " GT NOWEGO KONTA " 7. Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561199091541874/ 8. Składka[11.07zl][Tak/Nie]: TAK 9. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: TAK 10. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Gram już bardzo długo na serwerze, często siedzę na strażniku w momencie braku adminów gdzie wiele osób powinno dostać bana którego nie mogę przede wszystkim nadać. Najważniejsze jest dla mnie to że jako strażnik się wykazałem i pokazałem, że potrafię zadbać o kulturę Czego inni się nie spodziewali 11. Kontakt: Forum, discord , ts3 ponieważ tam jestem opiekunem 12. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK Edytowane 15 Stycznia 2022 przez m4jkiii 2 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xnaaajakx Opublikowano 15 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 +wiek +doświadczenie +gt +składka +steam +mikro na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GarnekTheKing Opublikowano 15 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 +GT +Składka +mikrofon +doświadczenie jako tako "starego wyjadacza" +wiek + Znajomość AMX - Twój internet robi lache. 2 godziny temu, m4jkiii napisał: Najważniejsze jest dla mnie to że jako strażnik się wykazałem i pokazałem, że potrafię zadbać o kulturę (Tak w 75% pokazałeś, ale co prawda miałem niewielką przerwę dlatego biorę tylko i wyłącznie pod uwagę czas kiedy grałem, mogło się naprawdę sporo zmienić przez czas jak nie bywałem na serwerze przez kilka/kilkanaście dni) Jestem jak najbardziej na tak.Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BlancioR Opublikowano 15 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Na TAK +wiek +mikro +doświadczenie +steam +amx +składka +ogarnięty +komunikatywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik happy.dll Opublikowano 15 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Nie ma sensu na tego człowieka marnować więcej słów, więc napisze w miarę krótko. Te 3 ostatnie dni to wakacje chyba miałeś, nie? 2 godziny temu, m4jkiii napisał: często siedzę na strażniku w momencie braku adminów Kłamstwo. Chyba, że wbijasz o 3 w nocy jak nikogo nie ma i sobie pójdziesz do CT. Po 2 jak Ci dzisiaj powiedziałem "Strażnik CT" to mi odpowiedziałeś "Zamknij pizde". 2 godziny temu, m4jkiii napisał: Najważniejsze jest dla mnie to że jako strażnik się wykazałem i pokazałem, że potrafię zadbać o kulturę W szczególności pokazałeś jak nie być sobą tylko udawać kogoś kimś się nie jest, a to Ci naprawdę zajebiście wyszło, bo pewnie przekupiłeś tym swoich "Ziomków z internetu". Zadbać o kulturę? Nie ośmieszaj się typie, dzisiaj tyle białka się na Ciebie rozlało, że będzie z czego skargę pisać jak Ci jakimś cudem przyjmą to podanie. Tyle ode mnie, na NIE. PS Blancik adwokacie czekam, aż zaczniesz bronić swojego ziomka i pisać to samo co w każdym podaniu w moją stronę. Tylko błagam weź sobie książkę jakąś z ortografi, interpunkcji, bo nie chcę dostać znowu oczopląsu czytając twoje wypowiedzi. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik M_bek33 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) Jestem na nie, powody: - brak kultury - piszesz jakieś bezsensownie rzeczy na y@, nadużywanie adminvoica - bawisz się komendami, przykładem była sytuacja z dzisiaj jak dałeś slaya dla dedzika, albo slapowałeś najaaka bo był afk -GT "często siedzę na strażniku w momencie braku adminów" widać po gt Edytowane 15 Stycznia 2022 przez M_bek33 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SquidiPL Opublikowano 15 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 wiek+ składka + steam + mikro + amx + gt +/- twoje gt jest wręcz śmieszne patrząc na ss dedzika z czym się zgodzę - lecz jeżeli utrzymasz to co było wcześniej to + raczej jestem na tak lecz KONIECZNIE MUSISZ POPRAWIĆ TO GT @ happy.dll 52 minuty temu, happy.dll napisał: Kłamstwo. Chyba, że wbijasz o 3 w nocy jak nikogo nie ma i sobie pójdziesz do CT. Po 2 jak Ci dzisiaj powiedziałem "Strażnik CT" to mi odpowiedziałeś "Zamknij pizde". skoro zaistniała taka sytuacja zapraszam https://strefaskilla.pl/forum/1156-skargi/ W szczególności pokazałeś jak nie być sobą tylko udawać kogoś kimś się nie jest, a to Ci naprawdę zajebiście wyszło, bo pewnie przekupiłeś tym swoich "Ziomków z internetu". super argument też lubię działać na domysłach i potem tworzyć własną fikcyjną historie Zadbać o kulturę? Nie ośmieszaj się typie, dzisiaj tyle białka się na Ciebie rozlało, że będzie z czego skargę pisać jak Ci jakimś cudem przyjmą to podanie. https://strefaskilla.pl/forum/1156-skargi/ 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 15 Stycznia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Wiek+ Składka+ Steam+ Mikro+ Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik itsV9 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 +Wiek +GT +Steam jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik edward. Opublikowano 17 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 wiek + składka + często cię widuje na serwerze + steam + mikrofon + ogarnia + doświadczenie + Jestem na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi