Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ADMIN JAILBREAK] - m4jkiii

m4jkiii

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Nick: m4jkiii
2. Imię: Mateusz
3. Wiek: 21
4. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Posiadam tylko opiekuna Ts3 u nas nic więcej gdzie indziej.
5. Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): jeśli chodzi o amx admina to 10
6. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/aim.exe/54.38.135.53:27015/ " STARE GT "  /   https://www.gametracker.com/player/m4jkiii/54.38.135.53:27015/  " GT NOWEGO KONTA "
7. Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561199091541874/
8. Składka[11.07zl][Tak/Nie]: TAK
9. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: TAK
10. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Gram już bardzo długo na serwerze, często siedzę na strażniku w momencie braku adminów gdzie wiele osób powinno dostać bana którego nie mogę przede wszystkim nadać. Najważniejsze jest dla mnie to że jako strażnik się wykazałem i pokazałem, że potrafię zadbać o kulturę :D Czego inni się nie spodziewali :) 
11. Kontakt: Forum, discord , ts3 ponieważ tam jestem opiekunem
12. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK

Edytowane przez m4jkiii
  • Lubię to! 2
  • Super 4
  • Ha ha 1

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• m4jkiii zmienił(a) tytuł na [ADMIN JAILBREAK] - m4jkiii
  • Użytkownik

+GT
+Składka
+mikrofon
+doświadczenie jako tako "starego wyjadacza"
+wiek
+ Znajomość AMX
- Twój internet robi lache.

2 godziny temu, m4jkiii napisał:

Najważniejsze jest dla mnie to że jako strażnik się wykazałem i pokazałem, że potrafię zadbać o kulturę

(Tak w 75% pokazałeś, ale co prawda miałem niewielką przerwę dlatego biorę tylko i wyłącznie pod uwagę czas kiedy grałem, mogło się naprawdę sporo zmienić przez czas jak nie bywałem na serwerze przez kilka/kilkanaście dni)
Jestem jak najbardziej na tak.Powodzenia.

• Super 1
  • Użytkownik

Na TAK

+wiek

+mikro

+doświadczenie

+steam

+amx

+składka

+ogarnięty

+komunikatywny 

• Super 1
  • Użytkownik

Nie ma sensu na tego człowieka marnować więcej słów, więc napisze w miarę krótko. 

image.png.b37d259ce2097126fc54c36c216ffb4d.png Te 3 ostatnie dni to wakacje chyba miałeś, nie? 

często siedzę na strażniku w momencie braku adminów

Kłamstwo. Chyba, że wbijasz o 3 w nocy jak nikogo nie ma i sobie pójdziesz do CT. Po 2 jak Ci dzisiaj powiedziałem "Strażnik CT" to mi odpowiedziałeś "Zamknij pizde". 

Najważniejsze jest dla mnie to że jako strażnik się wykazałem i pokazałem, że potrafię zadbać o kulturę

W szczególności pokazałeś jak nie być sobą tylko udawać kogoś kimś się nie jest, a to Ci naprawdę zajebiście wyszło, bo pewnie przekupiłeś tym swoich "Ziomków z internetu". 

Zadbać o kulturę? Nie ośmieszaj się typie, dzisiaj tyle białka się na Ciebie rozlało, że będzie z czego skargę pisać jak Ci jakimś cudem przyjmą to podanie. 

Tyle ode mnie, na NIE. 

PS Blancik adwokacie czekam, aż zaczniesz bronić swojego ziomka i pisać to samo co w każdym podaniu w moją stronę. Tylko błagam weź sobie książkę jakąś z ortografi, interpunkcji, bo nie chcę dostać znowu oczopląsu czytając twoje wypowiedzi. 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Jestem na nie,  powody:

- brak kultury

- piszesz jakieś bezsensownie rzeczy na y@, nadużywanie adminvoica 

- bawisz się komendami, przykładem była sytuacja z dzisiaj jak dałeś slaya dla dedzika, albo slapowałeś  najaaka bo był afk 

-GT   "często siedzę na strażniku w momencie braku adminów" widać po gt 

Edytowane przez M_bek33
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

wiek+

składka +

steam +

mikro +

amx +

gt +/- twoje gt jest wręcz śmieszne patrząc na ss dedzika z czym się zgodzę - lecz jeżeli utrzymasz to co było wcześniej to +

raczej jestem na tak lecz KONIECZNIE MUSISZ POPRAWIĆ TO GT

@ happy.dll

52 minuty temu, happy.dll napisał:

Kłamstwo. Chyba, że wbijasz o 3 w nocy jak nikogo nie ma i sobie pójdziesz do CT. Po 2 jak Ci dzisiaj powiedziałem "Strażnik CT" to mi odpowiedziałeś "Zamknij pizde". 

skoro zaistniała taka sytuacja zapraszam   https://strefaskilla.pl/forum/1156-skargi/ 

W szczególności pokazałeś jak nie być sobą tylko udawać kogoś kimś się nie jest, a to Ci naprawdę zajebiście wyszło, bo pewnie przekupiłeś tym swoich "Ziomków z internetu". 

super argument też lubię działać na domysłach i potem tworzyć własną fikcyjną historie :kekw:

Zadbać o kulturę? Nie ośmieszaj się typie, dzisiaj tyle białka się na Ciebie rozlało, że będzie z czego skargę pisać jak Ci jakimś cudem przyjmą to podanie. 

https://strefaskilla.pl/forum/1156-skargi/

• Super 1
  • Stały Bywalec

Wiek+

Składka+

Steam+

Mikro+ 

Jestem na TAK

• Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

wiek +

składka +

często cię widuje na serwerze +

steam +

mikrofon +

ogarnia +

doświadczenie +

Jestem na TAK :) 

• Super 1
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]