Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ADMIN JAILBREAK] - m4jkiii

m4jkiii

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Nick: m4jkiii
2. Imię: Mateusz
3. Wiek: 21
4. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Posiadam tylko opiekuna Ts3 u nas nic więcej gdzie indziej.
5. Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): jeśli chodzi o amx admina to 10
6. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/aim.exe/54.38.135.53:27015/ " STARE GT "  /   https://www.gametracker.com/player/m4jkiii/54.38.135.53:27015/  " GT NOWEGO KONTA "
7. Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561199091541874/
8. Składka[11.07zl][Tak/Nie]: TAK
9. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: TAK
10. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Gram już bardzo długo na serwerze, często siedzę na strażniku w momencie braku adminów gdzie wiele osób powinno dostać bana którego nie mogę przede wszystkim nadać. Najważniejsze jest dla mnie to że jako strażnik się wykazałem i pokazałem, że potrafię zadbać o kulturę :D Czego inni się nie spodziewali :) 
11. Kontakt: Forum, discord , ts3 ponieważ tam jestem opiekunem
12. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK

Edytowane przez m4jkiii
  • Lubię to! 2
  • Super 4
  • Ha ha 1

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• m4jkiii zmienił(a) tytuł na [ADMIN JAILBREAK] - m4jkiii
  • Użytkownik

+GT
+Składka
+mikrofon
+doświadczenie jako tako "starego wyjadacza"
+wiek
+ Znajomość AMX
- Twój internet robi lache.

2 godziny temu, m4jkiii napisał:

Najważniejsze jest dla mnie to że jako strażnik się wykazałem i pokazałem, że potrafię zadbać o kulturę

(Tak w 75% pokazałeś, ale co prawda miałem niewielką przerwę dlatego biorę tylko i wyłącznie pod uwagę czas kiedy grałem, mogło się naprawdę sporo zmienić przez czas jak nie bywałem na serwerze przez kilka/kilkanaście dni)
Jestem jak najbardziej na tak.Powodzenia.

• Super 1
  • Użytkownik

Na TAK

+wiek

+mikro

+doświadczenie

+steam

+amx

+składka

+ogarnięty

+komunikatywny 

• Super 1
  • Użytkownik

Nie ma sensu na tego człowieka marnować więcej słów, więc napisze w miarę krótko. 

image.png.b37d259ce2097126fc54c36c216ffb4d.png Te 3 ostatnie dni to wakacje chyba miałeś, nie? 

często siedzę na strażniku w momencie braku adminów

Kłamstwo. Chyba, że wbijasz o 3 w nocy jak nikogo nie ma i sobie pójdziesz do CT. Po 2 jak Ci dzisiaj powiedziałem "Strażnik CT" to mi odpowiedziałeś "Zamknij pizde". 

Najważniejsze jest dla mnie to że jako strażnik się wykazałem i pokazałem, że potrafię zadbać o kulturę

W szczególności pokazałeś jak nie być sobą tylko udawać kogoś kimś się nie jest, a to Ci naprawdę zajebiście wyszło, bo pewnie przekupiłeś tym swoich "Ziomków z internetu". 

Zadbać o kulturę? Nie ośmieszaj się typie, dzisiaj tyle białka się na Ciebie rozlało, że będzie z czego skargę pisać jak Ci jakimś cudem przyjmą to podanie. 

Tyle ode mnie, na NIE. 

PS Blancik adwokacie czekam, aż zaczniesz bronić swojego ziomka i pisać to samo co w każdym podaniu w moją stronę. Tylko błagam weź sobie książkę jakąś z ortografi, interpunkcji, bo nie chcę dostać znowu oczopląsu czytając twoje wypowiedzi. 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Jestem na nie,  powody:

- brak kultury

- piszesz jakieś bezsensownie rzeczy na y@, nadużywanie adminvoica 

- bawisz się komendami, przykładem była sytuacja z dzisiaj jak dałeś slaya dla dedzika, albo slapowałeś  najaaka bo był afk 

-GT   "często siedzę na strażniku w momencie braku adminów" widać po gt 

Edytowane przez M_bek33
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

wiek+

składka +

steam +

mikro +

amx +

gt +/- twoje gt jest wręcz śmieszne patrząc na ss dedzika z czym się zgodzę - lecz jeżeli utrzymasz to co było wcześniej to +

raczej jestem na tak lecz KONIECZNIE MUSISZ POPRAWIĆ TO GT

@ happy.dll

52 minuty temu, happy.dll napisał:

Kłamstwo. Chyba, że wbijasz o 3 w nocy jak nikogo nie ma i sobie pójdziesz do CT. Po 2 jak Ci dzisiaj powiedziałem "Strażnik CT" to mi odpowiedziałeś "Zamknij pizde". 

skoro zaistniała taka sytuacja zapraszam   https://strefaskilla.pl/forum/1156-skargi/ 

W szczególności pokazałeś jak nie być sobą tylko udawać kogoś kimś się nie jest, a to Ci naprawdę zajebiście wyszło, bo pewnie przekupiłeś tym swoich "Ziomków z internetu". 

super argument też lubię działać na domysłach i potem tworzyć własną fikcyjną historie :kekw:

Zadbać o kulturę? Nie ośmieszaj się typie, dzisiaj tyle białka się na Ciebie rozlało, że będzie z czego skargę pisać jak Ci jakimś cudem przyjmą to podanie. 

https://strefaskilla.pl/forum/1156-skargi/

• Super 1
  • Stały Bywalec

Wiek+

Składka+

Steam+

Mikro+ 

Jestem na TAK

• Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

wiek +

składka +

często cię widuje na serwerze +

steam +

mikrofon +

ogarnia +

doświadczenie +

Jestem na TAK :) 

• Super 1
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]