Użytkownik Qadister Opublikowano 15 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Twój nick na serwerze: Qadister Nick admina banującego: Console Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: Perm Serwer na którym dostałeś bana: SURF + RPG Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Pisałem wcześniej odwołanie od bana za multikonto ale zostało ono uznane za fałszywe i że niby wcześniej dostałem bana pod nickami: Snax idol oraz Schmetterling. Jest to spowodowane prawdopodobnie zmianą ip co jakiś czas przez mojego dostawce (nie wiem ale tak sie domyślam bo ostatnio miałem problem z internetem). Nie są to moje konta i nie dostałem nigdy wcześniej bana na tym serwerze oraz nigdy nie grałem na mirage/cache na którym został dany ban. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=Qadister Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/qadister Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Odnośnik do komentarza
Użytkownik Qadister Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Można się spytać RASIA nawet jeśli typ się odzywał i porównać głosy czy coś nie wiem Odnośnik do komentarza
Użytkownik RĄSIA Opublikowano 15 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Gracz snax idol dostał perma na mirage/cache, ale ciebie nawet na oczy nie widziałem więc nie mam pojęcia o co tu chodzi. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 15 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Przyjrzałem się temu snaxowi i prawdopodobnie to jest jego główne konto patrząc po nickach. Jednakże pewności mieć nie mogę, dlatego muszę spojrzeć na tą sprawę przez pryzmat tego, że znam Cię już dość długo i nie widzę powodu byś cheatował, szczególnie po tym jak wróciłeś na surfa. Daje UB, a ty @ RĄSIA patrz czy ten snax nie wraca na mir/cach. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 15 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi