Użytkowniczka (Upal)ona Opublikowano 17 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Rozmowa małżeńska: -Kochanie, koledzy z biura powiedzieli, że mam bardzo zgrabne nogi. -Naprawdę? A nie wspomnieli nic o wielkiej dupie? -Nie, o tobie nie rozmawialiśmy. Co robi trup w piaskownicy? Bawi się łopatką. Dlaczego klatka piersiowa ma drobne? Bo żebra. Jak nazywa się pociąg do Zakopanego? Nekrofilia. Przychodzi trup do lekarza i siada na krześle, a lekarz na to: -Co Pan mi się tak tutaj rozkłada? -A co, mam gnić na korytarzu? Przychodzi baba do lekarza: -Co Pani dolega? -Panie doktorze, wyrostek mi dokucza. -Kopnij Pani gówniarza to się odczepi. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 17 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 17 Listopada 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 17 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 18 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi