Użytkownik Kacperek Opublikowano 17 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 {Q&A} @ To1rw [P] Ulubiony kolor? Pomarańczowy [P] ulubione danie? Makaron z truskawkami [P] Czym się zajmujesz na co dzień? Chodzę do szkoły, siedzę na forum itp. [P] Kogo najbardziej lubisz z forum? @ Patyk97 @ OroKoroner [P] Komu najbardziej ufasz? @ Patyk97 [P] Kim jesteś z zawodu? Uczęszczam do liceum i jeszcze nie skończyłem. [P] Największe marzenie? Jak najdalej pójść w sport i mieć osiągnięcia, pieniądze z tego. @ OroKoroner [P] Jak trafiłeś na naszą sieć? W 2k18 grałem na serwerze AWP INDIA i postanowiłem dołączyć na forum. [P] Trenujesz jakiś sport? Przez długi czas chodzę na MMA. [P] Z kim z forum chciałbyś zmierzyć się na rękę? Nie chciałbym z nikim. [P] Jest jakaś osoba na forum którą szanujesz? Sporo jest takich osób. [P] Zrobiłeś kiedyś w domu swojego kebaba? Nie [P] Masz dziewczynę? Aktualnie nie posiadam. [P] Chciałbyś wrócić na redaktora? Oczywiście, że zamierzam wrócić. @ RudziaA [P] Lubiony serial ? Nie oglądam żadnego serialu. [P] Masz już plany na wakacje ? Wszystko przyjdzie w swoim czasie. [P] Czy z którąś z osób na forum byś się chciał zobaczyć ? Dużo jest takich osób. [P] Gdzie byś chciał pracować ? Chciałbym mieć pieniądze ze sportu. [P] Ulubiona piosenka ? Beka ksh - tiririri [P] Co robisz w wolnym czasie ? Przebywam tutaj najczęściej. @ KushMan [P] Chcialbyś wrócić na moda? tak/nie dlaczego? Oczywiście, że chciałbym wrócić, bo trzeba naprawić błędy z przeszłości. [P] Ile już trenujesz mma? Prawie 5 lat będzie już. [P] Co z tymi dziewczynami o których Trivor wspominał? Nie mam pojęcia. [P] Czy wolisz dzisiaj znaleźć prawdziwą miłość lub wygrać na loterii w przyszłym roku? Wygrać grube pieniądze i podzielić się z rodziną. [P] Czego nauczyłeś się w życiu? Nie poddawać się i walczyć o swoje. [P] Jakie przygody chciałbyś przeżyć, zanim umrzesz? Zawalczyć dla dużych organizacji i mieć największe osiągniecia sportowe. [P] Co myślisz o właścicielu strefy? Czasami dokucza mi, ale można dogadać się z nim w każdej sprawie. [P] Jeśli mógłbyś spojrzeć w przyszłość, co chciałbyś zobaczyć? Co będzie ze mną za 10/15 lat. [P] Gdybyś miał super moc teleportacji, jak byś z niej korzystał? Rozliczyć ze słów innych ludzi. @ MaChinE**DiabliK******BIG [P] - Jak masz na drugie Imię? Dawid [p] - Jakie masz hobby? Sztuki walki [p] - Jaką miałeś pierwszą rangę na Forum? - StrefaSkilla Ciężkie pytanie, ale chyba miałem na początku moderatora sb. [p] - Masz rodzeństwo? Mam 2 starszych braci. [p] - Masz zwierzątko? Od 7 lat mam mojego pieska. [p] - jaki jest twój piorytet życiowy? Mieć kochającą rodzinę i żyć z nimi wiecznie. @ ohSugarry [P] Masz jakieś zwierzę? Od 7 lat mam mojego pieska. [P] Polecasz jakiś fajny serial? Nie oglądam od dłuższego czasu. [P] Masz jakies zainteresowania? Wspomniałem już wyżej, sztuki walki. [P] Jaki kraj chciałbyś odwiedzić? Na ten moment to zdecydowanie Hiszpania. [P] Czy wolałbyś zostać w Polsce czy przeprowadzić się do innego kraju? Zarabiać za granicą, ale siedzieć w Polsce. [P] Jaką szkołę średnią ukończyłeś? Jeszcze nie skończyłem szkoły. @ Skoczekun [P] Ulubiony gatunek muzyczny? Słucham rapu i hip hopu. [P] Ulubiona piosenka? Beka ksh - tiririri [P] Hobby? Sztuki walki [P] Czy polecasz jakiś serial dobry na Netflix? Nie oglądam od dłuższego czasu. [P] Jak widzisz swoją przyszłość na tej sieci? Nie mam pojęcia, wszystko wyjdzie w praniu. [P] Masz jakieś zwierzaki? Od 7 lat mam mojego pieska. [P] Jakiego zwierzaka zawsze chciałeś mieć ale nie możesz (o ile taki jest)? Mam swojego pieska i nie narzekam, innego do szczęścia nie potrzeba. [P] jak tam życie? Płynie sobie powoli do celu. Kolejna nominowana osoba to @ ohSugarry 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 17 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 (edytowane) Czyli wniosek taki, że życiowo ciągle walisz i nie masz co robić 🤣 Edit I tak kox pytanka i pościk Edytowane 17 Stycznia 2022 przez m4jkiii 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi