Użytkownik 1noswPolsce Opublikowano 17 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Twój nick na serwerze: SwiReK Nick admina banującego: willq Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana:16.01.2022 Godz 19:35 Serwer na którym dostałeś bana: 5vs5 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Udawałem ze mam fake spin (sens 100,000) moje argumenty muszą być przekonujące ale to będzie ciężkie do zrobienia ale może dam radę w wymienionych minutach w poprzednim odwołaniu które wskazywały na to że lecę na wh są nietrafne dlaczego? dlatego że każdy gra na swój sposób grając w cs ponad 7lat uczymy sie jak grają inny czytamy grę spodziewamy się niespodziewanego zaczynamy myśleć podczas pewnych zagrywek typu pref czy jakieś skany w odpowiednim momencie. Jak w moim przypadku można zobaczyć ze celowałem przez ścianę nie dlatego że mam wh tak po prostu nacelowałem każdy miał przypałowe sytuacje nawet słani e-sportowcy. jestem typem gracza który z pierwszego wrażenia wygląda jak typ na wh ale co mam zrobić nie zacznę grać jak pipa i bez dziwnych akcji dostałem perma takie zycie ale trzeba walczyć o swoje, moze tym nikogo nie przekonam ale zadajcie sobie jedno pytanie po co miałem to robić Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=swirek&advType=name Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199217826945/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 4 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 17 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 2:15 - Normalna akcja -B 10:31 - Doszukiwanie się czegoś w niczym -B 10:45 - Mógł być zwykły przypadek, mogę dać max +/-B 13:40 - Słychać kroki -B 16:15 - To nie jest spin -B 17:35 - Nawet jeśli dostałeś info na dc musiałbyś to udowodnić, jak dla mnie +B Jak dla mnie wciąż za mało na bana, @ SADZIK tera twoja kolej. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 18 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 (edytowane) Nic ciekawe same -b 17:35 +/-b Tez tak robie @ Strzelec nie? Na bana za malo. Edytowane 18 Stycznia 2022 przez SADZIK 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 18 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi