Użytkownik Kubuus Opublikowano 18 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 1. Imię: Kuba 2.Twój nick na serwerze: Kubus 3. Aktualny wiek: 17 w tym roku 18 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/Kubus/54.38.142.181:30035/ 5. W jakich godzinach grasz?: Roznie ale teraz mam sporo czasu 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7-8 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Bylem u was adminem , nie bylo klopotow , jestem rzetelny oraz sporo czasu siedze na serwerze 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK / NIE Tak 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/69Kubus699/ 12. Twój Steam ID: STEAM_1:1:439729157 Dzieki za poswiecony czas i Pozdrawiam :) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 18 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 @ Admin CS:GO Only AWP #1 wypowiedzcie się Ja zrobię to na końcu, tak aby żaden z adminów nie sugerował się moim zdaniem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Refemis Opublikowano 18 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 +wiek, +sm, +posiadasz już admina, +/- gt, Nie miałem jeszcze z tobą żadnych problemów, funkcje admina już posiadasz także wiesz co i jak. Tak więc jestem na Tak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 19 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Y'ello +gt +sm +doświadczenie +/- wiek Na Tak Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 19 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 siema +gt +wiek +sm +/-kultura, pamiętam ze kiedyś był z nią problem mam nadzieje ze się poprawiłeś jestem za okresem próbnym mam nadzieje ze tym razem nie znikniesz po 2 tygodniach Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 19 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Kubuś - twoja kolejna próba złożenia podania, chociaż mogłeś się troszkę bardziej postarać... podanie napisane tak na odwal się że nawet nie wypełniłeś z tego pośpiechu 7pkt GT: + Wiek: + SM: + Kultura: +/- Masz swoje za uszami, tak jak każdy zresztą, ale jeżeli chcesz zrobić dobre wrażenie po powrocie to wypadałoby chociaż zrobić to troszkę lepiej, szczególnie że to ja zajmuje się rekrutacją a powinieneś mnie już troszkę znać, mimo to kolejna próba napisania podania i po raz kolejny liczenie na szczęście... No tym razem można powiedzieć że szczęście Ci sprzyja... Przyjmę Cię, ale okres próbny 2 tygodnie - jeżeli po raz kolejny tak jak słusznie napisał to @ 666axxet znikniesz po bardzo krótkim czasie tak jak miałeś to w zwyczaju lub twoje zachowanie będzie w dalszym ciągu pozostawiać wiele do życzenia to nie zostaniesz już przyjęty na stanowisko admina na tym serwerze, także dostajesz szanse, ale wykorzystaj ją dobrze... Pominę już całkiem fakt że masz już jednego admina na serwerze. EDIT1: Dodaj mnie na steam "194694754" - kod zaporszeniowy @ Andrzej. - Daj mu flagi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 19 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi