GENERAL ALADEEN Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 (edytowane) 1. Imię: Dawid 2. Wiek: 40lat 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Teoretycznie siedzę po kilka godzin dziennie, ale o różnych porach. Ale dokładnie od 22:00 jestem na stanowisku „pracy” gotów do działania i siedzę wtedy tak długo aż pozałatwiam wszystkie swoje obowiązki. Sądzę, że w obecnych okolicznościach byłbym dobrym uzupełnieniem. 4. Co chciałbyś zmienić: Jeśli mam byc szczery to za dużo to tu nie trzeba zmieniać, bo po co. Forum funkcjonuje bardzo dobrze, reszta to takie "drobnostki" Wiadomo, że jak przybędzie nowych graczy, będzie potrzebna pomoc, wtedy będziemy musieli pracować jeszcze efektywniej, wydajniej. Na pewno chce wprowadzić prędkość otrzymywania odpowiedzi/pomocy, tłumaczenia co i jak w różnych sprawach. 5. W czym chciałbyś pomóc: Odciążyć obecną administracje od obowiązków i nadać je sobie. Załagodzić występujące problemy między użytkownikami i utrzymać forum w porządku i ładzie. 6. Dlaczego akurat ty: Dlaczego ja ? Mam dystans do siebie i bardzo dlugo jestem na strefce ( od 2019 ). Tak jak pisałem niżej potrafię się przyznać do błędu, przeprosić i spróbować poprawić. Uczę się na swoich błędach i innych. Głównym też moim powodem dla, którego składam podanie jest to aby ograniczyć toksyczna atmosfere na forum do minimum. Od poczatku mojej kariery tu na sieci zaczynałem jako admin 1.6, ubt 1.6, typer oraz redaktor z typera oraz redaktora zrezygnowałem z braku czasu, z admina oraz ubt dostałem degrada. Jestem chętny do pomocy, sumienny, względnie spokojny i kulturalny. 7. Staż na forum: 2 lata 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem rok moderatorem na sieci ale straciłem zaufanie administracji oraz użytkowników i chciałbym odbudować zaufanie i naprawić relacje i prosić o danie mi jeszcze jednej ostatniej szansy. I na koniec: Wiem, że wielu z was mi nie ufa, i da z pewnością nie w podaniu, jestem na to przygotowany lecz nawet pomimo tego zachęcam was, pozwólcie mi się bliżej poznać z wami od tej dobrej strony. Bo może przy lepszym świetle nie taki diabeł straszny jak go malują. Edytowane 26 Stycznia 2022 przez GENERAL ALADEEN 17 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eSX Opublikowano 21 Stycznia 2022 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Degrad 9 stycznia, dziś jest 21 styczeń. Sam właściciel ci napisał, żebyś wykazał się na innych stanowiskach, mimo to pchasz się z powrotem na moderatora. Przez ten bardzo krótki okres czasu pokazałeś się z jeszcze gorszej strony, chociażby wypowiadając się w tematach w dziale UBT gdzie nie masz prawa się wypowiadać. Przestań robić z siebie klauna bo to już nawet śmieszne nie jest. 5 6 2 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 21 Stycznia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 9 stycznia dostałeś degrada, dzisiaj jest 21. Powiedz mi co zmieniło się od tych 12 dni? Przeczytałeś regulamin forum, czy nauczyłeś się ortografii? Bo jakoś nic nie zauważyłem. Nie rozumiem po co "pchasz" się na siłę na rangę na którą się kompletnie nie nadajesz. Gościu masz 40 lat, w takim wieku powinieneś już zacząć rozumieć pewne rzeczy i wyciągać z nich wnioski. A nie zachować się jak 12latek. Rozumiem że chciał byś wrócić na starą rangę, ale jak na moje to twój czas na tym forum dobiegł końca. Jak narazie, widzę lepszego kandydata na stanowisko moderatora. NIE NIE NIE. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. 6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Smerf.LaLuś Opublikowano 21 Stycznia 2022 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 (edytowane) Jako, że jesteś największym nieporozumieniem na tym forum, trzeba tutaj wyjaśnić raz na zawsze i myślę, że Administracja Wyższa odpowiednio weźmie to do siebie i nie będziesz miał już żadnego stanowiska na sieci. Trivor niby pisał, żebyś spróbował na innej randze, ale tym podaniem udowadniasz, że robisz sobie tylko jakieś nieśmieszne żarty i pokazujesz tylko swoje olewcze stanowisko co do tej sieci. Nie będę tu nawet wspominał o degradacji, bo została ona poruszona przez moich poprzedników. Do celu - jesteś największą leniwą dupą jaką widziałem (a na kilku sieciach już byłem), nie potrafisz praktycznie nic napisać własnymi słowami.. ba, nawet nie potrafisz poprawnie pisać - a na randze Moderatora by wypadało chociaż to. Plagiatowanie dosłownie wszystkiego jest u Ciebie na porządku dziennym. Można to było zobaczyć przy Twojej pracy jako redaktor, w ostatnich pytaniach dnia czy nawet w tym podaniu Edytowane 21 Stycznia 2022 przez fluxx 6 4 4 4 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 21 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Jakbyś napisał w pożegnaj się to by przeszło byq. +wiek +staż +super duper Na nie. 2 4 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 25 Stycznia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Za takie odzywki, to powinieneś mieć out z forum. Na nie. Dzban. Człowiek mało inteligentny (napisałbym dureń, ale uznano, by to za obrazę -_-) Degradacja z mod'a/ubt itp. Nie pozdrowił rodziny Gdzie te krzesło?! Znajdź sobie chłopie zajęcie w życiu, bo tak jak z starym powiedzeniem "Baba bez bolca dostaje pierdolca", siada Tobie na głowę. 7 2 2 1 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sebul3X Opublikowano 26 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Wszystko już zostało napisane. Na nie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 26 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Aż by się chciało coś napisać ale wyjaśniłem Cię już wcześniej i teraz tylko się to potwierdziło 😁 NIE 1 2 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 2 kyrrus Opublikowano 26 Stycznia 2022 Opiekun UBT CS 2 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 oczywiscie ze nie Miales juz swój czas na randze zostałeś zdegradowany i kazali ci próbować na innej randze. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BlancioR Opublikowano 26 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 na nie -ledwo co dostałeś degrada a znów próbujesz? - popraw swoje zachowanie i wtedy coś próbuj ogólnie to dla ciebie WIELKIE NIE za to co odwalałeś w momencie posiadania owej rangi 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Stycznia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi