Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - GENERAL ALADEEN

GENERAL ALADEEN

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Dawid
2. Wiek: 40lat
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Teoretycznie siedzę po kilka godzin dziennie, ale o różnych porach. Ale dokładnie od 22:00 jestem na stanowisku „pracy” gotów do działania i siedzę wtedy tak długo aż pozałatwiam wszystkie swoje obowiązki. Sądzę, że w obecnych okolicznościach byłbym dobrym uzupełnieniem.  
4. Co chciałbyś zmienić: Jeśli mam byc szczery to za dużo to tu nie trzeba zmieniać, bo po co. Forum funkcjonuje bardzo dobrze, reszta to takie "drobnostki" Wiadomo, że jak przybędzie nowych graczy, będzie potrzebna pomoc, wtedy będziemy musieli pracować jeszcze efektywniej, wydajniej. Na pewno chce wprowadzić prędkość otrzymywania odpowiedzi/pomocy, tłumaczenia co i jak w różnych sprawach.
5. W czym chciałbyś pomóc: Odciążyć obecną administracje od obowiązków i nadać je sobie.  Załagodzić występujące problemy między użytkownikami i utrzymać forum w porządku i ładzie.

6. Dlaczego akurat ty: Dlaczego ja ? Mam dystans do siebie i bardzo dlugo jestem na strefce ( od 2019 ). Tak jak pisałem niżej potrafię się przyznać do błędu, przeprosić i spróbować poprawić. Uczę się na swoich błędach i innych. Głównym też moim powodem dla, którego składam podanie jest to aby ograniczyć toksyczna atmosfere na forum do minimum.

Od poczatku mojej kariery tu na sieci zaczynałem jako admin 1.6, ubt 1.6, typer oraz redaktor z typera oraz redaktora zrezygnowałem z braku czasu, z admina oraz ubt dostałem degrada. Jestem chętny do pomocy, sumienny, względnie spokojny i kulturalny.
7. Staż na forum: 2 lata
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem rok moderatorem na  sieci ale straciłem zaufanie administracji oraz użytkowników i chciałbym odbudować zaufanie i  naprawić relacje i prosić o danie mi jeszcze jednej ostatniej szansy.

I na koniec:

Wiem, że wielu z was mi nie ufa, i da z pewnością nie w podaniu, jestem na to przygotowany lecz nawet pomimo tego zachęcam was, pozwólcie mi się bliżej poznać z wami od tej dobrej strony. Bo może przy lepszym świetle nie taki diabeł straszny jak go malują. 

Edytowane przez GENERAL ALADEEN
  • Ha ha 17
  • Fuu 3
  • WTF 1
  • Torfowisko

9 stycznia dostałeś degrada, dzisiaj jest 21. Powiedz mi co zmieniło się od tych 12 dni? Przeczytałeś regulamin forum, czy nauczyłeś się ortografii? Bo jakoś nic nie zauważyłem. Nie rozumiem po co "pchasz" się na siłę na rangę na którą się kompletnie nie nadajesz. Gościu masz 40 lat, w takim wieku powinieneś już zacząć rozumieć pewne rzeczy i wyciągać z nich wnioski. A nie zachować się jak 12latek. Rozumiem że chciał byś wrócić na starą rangę, ale jak na moje to twój czas na tym forum dobiegł końca. Jak narazie, widzę lepszego kandydata na stanowisko moderatora. NIE NIE NIE. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. 

• Lubię to! 6
  • Ha ha 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik

Jakbyś napisał w pożegnaj się to by przeszło byq.

+wiek

+staż

+super duper

Na nie.

• Lubię to! 2
  • Ha ha 4

Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć...

• Użytkownik∙

uHu4GMx.png

Za takie odzywki, to powinieneś mieć out z forum.

Na nie.

• Dzban.
  • Człowiek mało inteligentny (napisałbym dureń, ale uznano, by to za obrazę -_-)
  • Degradacja z mod'a/ubt itp.
  • Nie pozdrowił rodziny :(
  • Gdzie te krzesło?!

Znajdź sobie chłopie zajęcie w życiu, bo tak jak z starym powiedzeniem "Baba bez bolca dostaje pierdolca", siada Tobie na głowę.

• Lubię to! 7
  • Super 2
  • Ha ha 2
  • Fuu 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

Wszystko już zostało napisane. 

Na nie. 

• Lubię to! 1
  • Tak sobie 1
  • Sponsor
SPONSOR

Aż by się chciało coś napisać ale wyjaśniłem Cię już wcześniej i teraz tylko się to potwierdziło 😁

NIE 

• WTF 1
  • Tak sobie 2
  • Opiekun UBT CS 2

oczywiscie ze nie Miales juz swój czas na randze zostałeś zdegradowany i kazali ci próbować na innej randze.

• Ha ha 1

wlasciciel_500x200.png

• Użytkownik

na nie

-ledwo co dostałeś degrada a znów próbujesz? 

- popraw swoje zachowanie i wtedy coś próbuj

ogólnie to dla ciebie WIELKIE NIE za to co odwalałeś w momencie posiadania owej rangi  

• Ha ha 1
  • Właściciel
Właściciel

odrzucone.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]