Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - JACEK

Jacek_ss2

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię: Jacek

Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ aktualnie nie ma opiekuna na tym serwerze a moim zdaniem jest wiele nie dociągnięć które fajnie byłoby poprawić żeby więcej nowej krwi wchodziło pograć. Fajnie byloby równiez zeby ludzie widzieli ze cokolwiek sie tam dzieje i zachodzą jakieś zmiany np nowe mapy itd. ;)

Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf Ski

Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie

Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 2/10, do wyuczenia 

Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK

Link do profilu steam:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199047067927/

Coś o sobie: Nazywam się Jacek mam 25lat i jestem z Bielska-Białej. Na serwerze gram juz dobrych kilka lat i grałem pod róznimy nickami ale najwięcej czasu pod nickiem ( Jacek ) Xd. Na serwerze bardzo dużo ludzi mnie kojarzy, jak zwykle nie kazdy lubi badz przepada ale raczej troche szanuja, jestem mało wylewny wiec ciezko mi sie tu cos wiecej rozpisywac :))) .

Edytowane przez Jacek_ss2
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1

Sygnaturka-Jacek.png

• Jacek_ss2 zmienił(a) tytuł na [OPIEKUN] - JACEK
  • Torfowisko

+wiek 

- SM/AMXX/SMX 

- Brak admina 

- podanie 

+wsparcie finansowe 

jestem na NIE 

• Tak sobie 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik

na brak admina zawsze można oko przymknąć, ale faktycznie, mogłeś złożyć najpierw na admina. co do panelu, amx to mógłbym Ci ze wszystkim pomóc, grasz długo ja jestem na tak.

/edit"

@ Browar3D Trivor sprzatał po kimś? hmm no ciekawe, bo to co zostawiłem w dalszym ciągu jest nieruszone, ile minęło? dużo czasu i każdy z administracji ma w dupie ten serwer i oprócz resetu ranku i zmiany map co jakiś czas nic nie jest robione przy serwerze, co jest w sumie smutne, bo serwer ma potencjał. Ja będąc opiekunem poświecałem z 5/6h na sam serwer, naprawiałem bugi, które spowodowały zbugowane free paczki Trivora z amxxa XD 

Edytowane przez xyzz^
  • Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Ja jestem na nie

-brak admina na serwerze na którym chcesz być opiekunem

-amxx

-podanie

Mimo słabego amxa jestem na tak. Temu serwerowi nie tyle jest potrzebny admin, co osoba ogarniająca połączenie serwer - forum i przedstawienie co jest do zmiany Trivorowi, bo jako opiekun i tak nie masz dostępu do FTP. Najważniejsze, żeby tą osobą był ktoś, kto ma długi staż na serwerze i jest tam znany, co spełniasz z nawiązką. 

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Użytkownik

Powiem to tak, ze prawie każdy opiekun na surf wchodził i wychodził po miesiącu, a przy okazji serwer wprowadzając tam więcej bugów po ktorych Trivor musiał sprzątać, a wiem bo sam przy tym bywałem.

Jestem na NIE

-Brak Admina

- Spędzony czas na forum 1h 10m 

-Zerowe doświadczenie

-Zerowa Aktywność

-Podanie nie przekonuje

+Składka

+Aktywność na serwerze

Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Fajnie byłoby również, żeby ludzie widzieli ze cokolwiek się tam dzieje i zachodzą jakieś zmiany np nowe mapy itd.

Serio mapy? Map nie ma, bo tak miało być decyzja właściciela, a zresztą jak będzie taka potrzeba doda w 2 minuty.

Myślę, że lepiej będzie jak złożysz podanie na admina, a za 3-4 tygodnie na opiekuna.

Edytowane przez Browar3D
  • Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
  • Właściciel
Właściciel

przyjete.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]