Użytkownik TekaPL Opublikowano 23 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Witam ! Od piątku nie moge sie zlogowac na nick Teka[PL], po wykupieniu Vip na okres 10 dni, i wspisaniu hasla ustawionego wczesniej na serwerze, po wpisaniu go w komende setinfo pisze mi ze jest błędne. Prosze o pomoc, i o przedlużenie mojego Vipa Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 23 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Jeśli nie możesz się zalogować po kupnie vip'a problem leży po twojej stronie nie serwera. Polecam zobaczyć confing możliwe, ze masz/miałeś usługę na innym serwerze z tym samym nick, ale z innym hasłem badz po prostu miałeś inne hasło założone przed kupnem vip'a . Jeśli nie ogarniasz confing to polecam cale usunąć i wstawić nowy. Tu poradnik Jutro ogarnę ten temat. UWAGA jestem przekonany, ze usługa vip nie zostanie ci przedłużona problem leżał po stronie gracza. @ TekaPL Tak jak pisałem wyżej musisz usunąć hasła z confing lub wstawić nowy. Oczywiście możesz tez odnowa zainstalować CS wyjdzie na to samo. Edytowane 24 Stycznia 2022 przez Browar3D Odnośnik do komentarza
Użytkownik TekaPL Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Wyskakuje mi to : Info string length exceeded Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 @ Jacek_ss2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi