Użytkowniczka Włoszka. Opublikowano 26 Stycznia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Pomyślałam, że się z wszystkimi przywitam i opowiem coś o sobie w skrócie.., a więc mam na imię Beatrice, urodziłam się we Włoszech i tam również prowadziłam sieci, która po czasie się rozsypała ( brak czasu / opłaty ). W wieku siedemnastu lat przeprowadziłam się do Polski ( obecnie mieszkam w Lublinie ) w marcu kończę 20 lat. Obecnie pracuje zdalnie choć zdarza się, że dostaje telefon i muszę jechać do firmy by wypełnić parę papierków. W wolnym czasie słucham muzyki ( tańczę ) oraz spędzam czas z znajomymi, jak i rówież pogrywam w różne gry, ale najbardziej do gustu przypadł mi cs 1.6 klasyk. Ogólnie w cs'a 1.6 gram jakieś 10 lat, ale w trakcie miałam też przerwy bo trzeba jakoś utrzymać dom a z cs'a za dużo to bym nie zarobiła. Uwielbiam również grać w piłkę ręczna ( raz w tygodniu mam treningi ). Mam nadzieję, że ze wzgledu na tamtą sytuacje mnie Miło przywitacie i uda się znaleźć jakieś porozumienie. Pamiętajcie, że każdy ma swoje zdanie i nie każdy musi sie z danym zdaniem zgadzać. Życzę wszystkim Miłego Wieczoru / Dnia Edytowane 26 Stycznia 2022 przez Włoszka. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 26 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Witam serdecznie 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 26 Stycznia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Hejo 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Cześć jestem Jakub i lubię bułki ziarniste 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Cześć 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Siemka Piłka ręczna też czasami zagram heh 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 26 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 siemka 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 26 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 40 minut temu, Włoszka. napisał: Mam nadzieję, że ze wzgledu na tamtą sytuacje mnie Miło przywitacie i uda się znaleźć jakieś porozumienie. No witaj Kochana.Miło, że przedstawiasz nam się w dłuższej formie i nawet udało mi się dojść do końca Twojej wypowiedzi.Trochę tylko nie rozumiem jak miała by się łączyć ta "przeszłość" o której piszesz z tym jak miała byś zostać tutaj przywitana/potraktowana.Zakładając tu konto otwierasz nową kartę historii i budujesz relację od początku a to w jakim świetle się przedstawisz zależy od Ciebie.Może składniowo gdzieś się potknęłaś przy tej wypowiedzi bo zabrzmiało to co najmniej nietypowo.Jakbyśmy mieli Cię lepiej potraktować przez wzgląd na Twój życie Nie musisz tu wchodzić ze mną w żadną polemikę.Zwróciło moją uwagę po prostu to zdanie.Tak czy siak witamy na strefie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 26 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Witam 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 26 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Hejoo 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec dzido Opublikowano 26 Stycznia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Hejka 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF kyrr147 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 siema 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 27 Stycznia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Hej Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 No siemaneczko. Zapraszam na naszego DD2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 27 Stycznia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Heejka naklejka Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi