Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - KibicPL

KibicPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Damian

2. Wiek: 21 lat

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 5-6 godzin

4. Co chciałbyś zmienić:  Na ten moment nic nie chciałbym zmieniać, jeżeli mi przyjdzie coś do głowy aby zmienić to chętnie podzielę się tą informacją z innymi oraz z członkami administracji.

5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc w pilnowaniu porządków na forum, zajmowaniem się działami odpowiednimi dla moderatorów. Na jaki dział mnie zostanie przydzielono to na tym będę.

6. Dlaczego akurat ty: Myślę iż zasługuję na owe stanowisko, ponieważ mam doświadczenie na sprawdzenie się w roli moderatora tej sieci. Nie miałem problemu z wykonywaniem swoich obowiązków moderatorskich na forum danej sieci, staram się na rangę moderatora już od roku, lecz każda osoba komentująca mój nowy post jest przeciwko temu. Lecz chciałbym udowodnić innym jak iż pokazać całej administracji obecnej sieci na co mnie stać i że można mi zaufać abym się sprawdził w tej roli. Przez pewien czas nie byłem aktywny, ponieważ wynikło to z problemów laptopa, chciałbym dostać ową szansę na okres próbny bo wiem że każdy powinien dostać szansę. Jeżeli dostałbym ową szansę to obiecuję iż nie zmarnuje jej, jestem bardzo miłą i spokojną osobą.

7. Staż na forum: już dość sporo jestem na owym forum, rejestracje mam od 7 Styczeń 2021.

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem nie jeden raz.

• Ha ha 8
  • Przykro mi 1
  • WTF 1
  • Użytkownik

Nie znam Cię, ale widzę już kolejne podanie na kolejna rangę z rzędu. Dobrze by było dostać jedną, wykazać się na niej, a następnie zrobić krok na przód.  Składając podanie na admina, dałeś radę przegrać 30 minut w ciągu kilkunastu ostatnich dniach.Podejrzewam więc, że z moderatorem będzie podobnie, jeśli chodzi o czas spędzony na forum. Jak nie byłeś aktywny, to może pora zacząć być, a potem spróbować złożyć podanie. O składni zdania już nie wspomnę, bo aż mnie kłuje w oczy (co oczywiście jest podstawą na tej funkcji). Jak dla mnie - nie.

Edytowane przez maajley
  • Lubię to! 2
  • Przykro mi 1

1bc91085d19768da823dd6c0bf92195d.jpg.351443c603b1819dcdef78d70f7be9aa.jpg

• Zasłużony

odrzucone.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]