Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

blacktear5

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nick admina banującego: To1rw
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban
Czas oraz data bana: 01-29-22 19:13
Serwer na którym dostałeś bana: ██ ★[5vs5]★ StrefaSkilla.pl [128TR] !FREEVIP/KNIFE/SKINS/AGENT, to chyba mirage #1

Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Wieczorna rozgrywka po wiaderku i takie rzeczy, wh nie mam a leciałem na koncie no prime
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:633053124&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: Zbanowane, MAIN
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Cudem jest teraz wejść na serwer, bo cały czas full slot. Po connect w konsoli:

connect 145.239.236.250:27220
**** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
Connecting to public(145.239.236.250:27220) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
#Valve_Reject_Banned_From_Server
**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
Failed to load image data from https://steamcdn-a.akamaihd.net/apps/csgo/images/trans.gif
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg

Edytowane przez blacktear5
poprawka nicku
  • Lubię to! 1
  • blacktear5 zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Użytkownik

@ To1rw 48h 

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

• Torfowisko

A więc tak, po dokładnym przeanalizowaniu demka, widać ze z wh nie korzystałeś. Bana dostałeś nie słuszne, a to dlatego że podczas gdy oglądałem ciebie, gadałem na tsie z paroma osobami i te akcje które wziąłem u ciebie za wh  na demku teraz widzę że są czyste ponieważ albo słychać kroki przeciwnika, albo strzały. Ja tego niestety w meczu nie słyszałem, bo pare osób darło się do mikrofonu na tsie. Także wiekie Sory że dostałeś bana za nic. 

@ SADZIK  @ Drako  można dać ub.

PS: A tak btw, dlaczego na serwerze nie grasz na tym twoim "Meinie" tylko całkiem nowym czystym koncie? 

• Lubię to! 3

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik

odbanowany.png

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]