Użytkownik AbudabiHabilabi Opublikowano 1 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Twój nick na serwerze: вℓα¢к αиgєℓ ™ Nick admina banującego: To1rw Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 02-01-22 13:03 Serwer na którym dostałeś bana: 5v5 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Grałem sobie na chillku i dostalem bana za wh. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=вℓα¢к αиgєℓ ™&advType=name Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199156847115/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: - 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 1 Lutego 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 @ To1rw 48h na rozpiskę. 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 1 Lutego 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) 4:02 - O tym gościu na krzesełku nie mogłeś wiedzieć, a jednak tam sie wcelowałeś. 6:50 - Stoisz wcelowany w okienko przez pare sekund, bo wiesz że gość ci zaraz peeknie z kuchni( a słychać go dopiero gdy z niej wychodzi ) 9:44 - Strzeliłeś to gościa, za nim on wychylił, widać to dobrze na 1/2 szybkości. 9:54 - Ten Strzał również był szybszy, tak jak w poprzednim przypadku. 10:49: Ten 2 kill w tym smoke, był bardzo dziwny +B 11:49 - Ojoj, co tak czekasz z tym palakiem, na gościa żeby ci wyszedł?? 12:13 - dziwna akcja, że sie tak idealnie na chłopa odwracasz 16:35 - nie wiesz że 2 stoi na tym samochodzie, bo widziałes tylko 1, a dwie sekundy pózniej puściłeś info że "S1mple też był tu na b z kolegą" 20:27 - to też dziwna akcja, jakbyś wiedział o tym gościu. 22:00 - wiesz że gość poszedł na rampe, a równie dobrze mógł pójść na b albo pałace. 23:53 - gość ci mówi abyś przebiegł przez smoke, a ty mówiesz "że nie bo zaraz zgaśnie" Jakbys wiedział że za nim stoi przeciwnik. 24:03 - nie peekniesz bo zgasł smoke, a wiesz że gościu jest wcelowany, a ty masz mało hp, potem dziwny kill. Ps: Na demku na avatarze steam masz ustawione moje prywatne zdjęcie, które udostępniłem w "Pokaż się" za samo to powinienieś dostać już bana, masz szczęscie ze tego w meczu nie zobaczyłem. Edit: Chociażby się okazało że gracz był czysty (że niby nie miał tego wh) to ban i tak zostaje, pozdrawiam i życzę miłego dnia Edytowane 1 Lutego 2022 przez To1rw 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 2 Lutego 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 4:02 - Zginął tam jego teammate, więc enemy gdzieś musiał być i nie wcelował się w krzesło -B 6:50 - Normalnie krył pozycję, potem go słyszał, to poczekał aż wychyli -B 9:44 - Normalny strzał -B 9:54 - To samo -B 10:49 - Pewnie nie zauważył, że zabił i pociągnął spraya, tego drogiego zabił przypadkiem, słaby dowód -B 11:49 - Chciał się upewnić ze dobrze rzuci -B 12:13 - -B 16:35 - Słychać 1 jak ucieka z b przez shorta -B 20:27 - No bo wiedział on nim, przecież mu teammate'a zabił na ct, to kryl jedna pozycje -B 22:00 - Być może szczęście, ale co najwyżej mogę dać +/-B 23:53 - Nie miał po co wchodzić przez smoka -B 24:03 - No nie peekuje bo ma pake, po co tracić przewagę? Potem nawet go nie zabił -B Co prawda demko czyste ale skoro właściciel serwera się zgodził na perma (za te profilowe) i opiekun mówi, że perm zostaje, to zostaje. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 2 Lutego 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi