Użytkownik eSX Opublikowano 1 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Twój nick: eSX Nick oskarżonego: Skowron i kacperek Powód skargi: skowron- nie zgadzam się z podjętym werdyktem w tej skardze. Kacperek- doprecyzowanie kilku spraw z tamtej skargi. Opis sytuacji: Zacznę od skowrona. Nie zgadzam się z werdyktem tej skargi. Według mnie skowron nie jest odpowiednią osobą, która powinna rozpatrzeć tą skargę, ponieważ w ogóle nie zna sytuacji, praktycznie nie bywał na forum, w okresie, w którym mowa jest w tamtej skardze. Poza tym, mam wrażenie, że on tej skargi nawet nie przeczytał, zero odniesienia się do argumentów moich czy @ MLK. , nawet do wypowiedzi kacperka, na którą ta skarga była, dał tylko zdanie o decyzji administracji, bo to mu pasowało napisać, brak rzetelnego odniesienia się do sprawy. Stwierdzenie, że tylko ja wypowiedziałem się w podaniu kacperka jest bez sensu, co ma to za znaczenie czy wypowiedział się w podaniu czy nie, skoro napisałby to samo co osoby przed nim? Skargę w ten sam dzień zgłosiłem i domagałem się rzetelnego podejścia do sprawy od kogoś wyżej, niestety nie doczekałem się. W związku z tym oraz z punktem regulaminu, który brzmi następująco: 8.7 W przypadku gdy dana osoba ma jakieś zastrzeżenia co do działań, które wykonuje administracja forum, ma prawo napisać skargę i zostanie ona sprawdzona przez Właściciela forum. Krytykowanie działań administracji w innych miejscach jest zakazane. Tym razem oczekuję do zastosowania się już nie do próśb użytkowników, ale do regulaminu forum i rozpatrzenie skargi przez @ Trivor , tak jak mówi punkt regulaminu. Następnie przechodzimy do kacperka. Tak jak wspomniałem, chcę odpowiedzieć na jego linię obrony z wyżej wymienionej skargi, ponieważ nie miałem możliwości, gdyż skarga została bardzo szybko zamknięta. "Wasze wypowiedzi były czytane i brane pod uwagę, jednak opinie niektórych osób nie były zbyt doprecyzowane, argumenty typu "60" zarzucane osobie, która sama miała zakaz wejścia na kanały i dowiadująca się o szczegółach tego od jednego osobnika. " Pogrążasz samego siebie. Pod uwagę są brane tylko rzetelne wypowiedzi, mówi o tym punkt regulaminu: " 4.15 Wypowiedzi w podaniach na Moderatora, UBTeam, Opiekuna serwera, Admina, Typera, Grafika oraz Redaktora muszą być rzetelnie uzasadnione, inaczej posty będą nagradzane w postaci warnów." Ty sam swoją odpowiedzią sugerujesz, że odrzucone zostały TYLKO listy zakupowe, które były przeciwko tobie na randze moderatora. Kierując się punktem regulaminu, jedyne wypowiedzi, które powinny być brane pod uwagę z tamtego podania, to wypowiedzi: Generała, Ciechocinka, Cyfraka, Koronera, moja, Rysiapdw i użytkownika "Bociu"(nie wiem czy to się odmienia). Na 7 rzetelnie napisanych opinii, tylko 2 były pozytywne. Samo to prowadzi do wniosku, że nasze wypowiedzi nie były brane pod uwagę. Poza tym, skąd ty wiesz, czy odpowiedzi były brane pod uwagę czy nie, skoro nie ty decydowałeś o przyjęciu lub odrzuceniu podania. "Ale ja nikogo nie udawałem, pokażcie wreszcie jakieś dowody. Przez wiele osób byłem wyzywany na sb i w postach, które są leżą dalej, wy nie widzicie, że za każdym razem ktoś chce mi dogryzać. Spójrzcie na sytuacje z ekipą DD2, atakowanie mnie w 3/4. " Tu się odnosisz do złego punktu i nie rozumiesz, co napisałem. Udajesz osobę, którą nie jesteś, bo dopóki nie napisałeś podania to sypałeś wpisami na sb na lewo i prawo, po argumentach w podaniu zmieniłeś się diametralnie. Dowodem w tym przypadku byłoby archiwum chatboxa, lecz niestety nikt z użytkowników nie ma do tego dostępu. "Zarzucasz opinie innych popierającą mnie jako listę zakupową? Wziąłbyś wreszcie pod uwagę to, że niektórych osób nawet nie znam i nie miałem okazji porozmawiać z nimi." Podkreślam to, że większość pozytywnych opinii pod twoim podaniem to listy zakupowe. Znów, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, tylko interpretujesz po swojemu, a takiego moderatora nie potrzeba. Nie popieram także list zakupowych, które są na "nie". Twierdzę, że też nie powinny być brane pod uwagę. Z resztą mówi o tym wyżej wspomniany punkt regulaminu, ale chyba został zapomniany podczas rozpatrywania twojego podania. "Serio uważasz, że "spamowałem" pod ilość? Widziałeś na początku wpisy Mikołajka i jego 4 wiadomości typu essa byniu, essa byqu? Nie wiedziałem, że w tych czasach nie można zapytać się jakieś osoby "hej, co tam?" albo życzyć miłego dnia." Oczywiście, że robiłeś to pod ilość XD Znów się pogrążasz, bo po wypomnieniu ci tego w podaniu, przestałeś to robić. Sam właśnie pokazałeś, że robiłeś to pod ilość. Co do ciebie i mikołajka, pisałem wam obu na sb że robicie syf, tylko mu tego nie wypominam tutaj, bo sprawa dotyczy ciebie, a nie mikiego XDD Znów swoja interpretacja. Jakby napisał podanie na moda, miałby ten sam negatywny argument, zacznij używać mózgu. "Przekręcasz niektóre słowa, poinformowałem Ciebie tylko o posiadaniu w celu przypomnienia mojej osoby, bo przeglądając stare tematy trafiłem na skomentowane moje tematy przez Ciebie i to było wszystko. Zarzucasz mi brak lojalności wobec drugiej osoby, a wspominasz o takich rzeczach." Pierwsza część zdania jest tak sformułowana, że jej nie rozumiem. Nie zarzucam ci braku lojalności, tylko tzw. "frajerstwo", czyli sypanie na innych w celu własnych korzyści. Tak, wspominam o takich rzeczach, bo przyszedłeś na kanał, na którym ja już z kimś byłem, a nasza rozmowa nie była jakaś super prywatna, nie zwierzałeś mi się ze swoich tajemnic. "Owszem, przesiadywałem z ekipą dusta i nic szczególnego nie stało się, a usłyszałeś od kilku osób różne wersje i popierasz ich zdanie. Przypomnijcie dla niego o zniszczonym ts, słyszałeś w części od uczestników tego zdarzenia." Usłyszałem i jak wspomniałem, nie mam na to dowodów, ale z własnych doświadczeń widzę, jaki jesteś. Znów interpretujesz moją wypowiedź jak ci leży. "Dajesz jako dowód screen z Q&A Trivora i zinterpretowałeś to jako wybijanie sobie ego. Jest to zwykłe poczucie humoru, zobaczcie zmiany nick'ów przez Trivora, tyle mogę wam powiedzieć na ten temat." Zwykłe poczucie humoru? To dlaczego pytałeś o to X razy? Tu nawet sam Trivor to potwierdzi. "Brata nie wspominaj nigdy, bo to nie jest o nim mowa!" Za to ty o innych już mógłbyś gadać I teraz do dodatkowych SSów które tam dałeś, po kolei: 1. MLK napisał to o wszystkich moderatorach w sposób prześmiewczy, wpis wyrwany z kontekstu. 2. Sam chciałem napisać skargę, ale dowiedziałem się, że @ MLK. też ma taki zamiar, więc napisaliśmy to w jednej skardze. Tak, pisaliśmy o tym na steamie, skąd niby miał wiedzieć, że ja też chciałem skargę pisać? 3. Znów wyrwany wpis z kontekstu z cyfrakiem. 4. Ostatni nie pamiętam czego dotyczył, wstrzymam się od wypowiedzi. "Ps. Zaatakowaliście we 2 i w dodatku takie coś." Racjonalne argumenty to nie atak, ale ty i tak intepretujesz w swój sposób. Co drugi argument intepretowany tak, żeby mu pasowało. Myślące osoby zrozumieją co jest nie tak i do czego to prowadzi, a nad tymi co nie myślą nawet się nie skupiam, bo strata czasu. Tak jak wspomniałem, oczekuję zastosowania się do punktu regulaminu nr "8.7". Data i godzina zdarzenia: 27.01-01.02 Miejsce zdarzenia: forum Dowody: Wszystko wyżej Coś od siebie: Nie zapominajmy, że moderator jest dla użytkowników, a nie użytkownicy dla moderatora. Wypowiadam się w tej skardze za wiele osób, nie tylko samego siebie. 1 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 1 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Szczerze mówiąc to nie wiem w jaki sposób odpowiedzieć, skarga została skopiowana od poprzednich, 0 nowych informacji. Odpowiedzi już dostałeś, więc czas skończyć opis mojej całej historii na sieci i zająć się sobą. Nikt z wyższej administracji nie będzie rozpatrywał tego 10 razy, mają na głowie inne rzeczy. Po co wtrącasz do tego skowrona? Zrobił swoją robotę i tyle, zgłosiłeś temat i jak widać brak odpowiedzi. Nie mam nic więcej do dodania, bo wszystko wyjaśniłem w poprzedniej skardze. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) Kacperek, bo ty nic nie rozumiesz, jakim cudem ty tego moda dostałeś? Odpowiedź jest skopiowana i lekko edytowana z tematu, który został ukryty. Oznacza to, że nikt oprócz administracji go nie widzi. A skarga ma to do siebie, że nie będzie załatwiana po cichu na pw. Nie dostałem na tą skargę ŻADNEJ odpowiedzi. Skarga została rozpatrzona tylko raz, a nie 10. Jak każdy użytkownik forum mam prawo do tego, aby nie zgodzić się z werdyktem. Jesteś na tyle ograniczony umysłowo, że nawet nie przeczytałeś tej skargi ze zrozumieniem, więc nie wiem dlaczego w ogóle się wypowiadasz. 8 minut temu, Kacperek napisał: Po co wtrącasz do tego skowrona? Zrobił swoją robotę i tyle, zgłosiłeś temat i jak widać brak odpowiedzi. Nie mam nic więcej do dodania, bo wszystko wyjaśniłem w poprzedniej skardze. Po co go wtrącam, ty serio jesteś na tyle głupi, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. "8.7 W przypadku gdy dana osoba ma jakieś zastrzeżenia co do działań, które wykonuje administracja forum, ma prawo napisać skargę i zostanie ona sprawdzona przez Właściciela forum. Krytykowanie działań administracji w innych miejscach jest zakazane." Przeczytaj to tyle razy żebyś zrozumiał dlaczego jest tu wspomniany skowron. Ja serio nie muszę nic dodawać, osoba, która nie myśli ma moderatora, hit XDD Jeszcze szybki edit. 3 a 10 razy, fajną masz rozbieżność. Edytowane 1 Lutego 2022 przez eSX 2 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 1 Lutego 2022 Skowron Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Nie musisz się zgadzać z moją decyzja, ale musisz ją zaakceptować. Temat zamykam, aby nie było spamu. @ Trivor 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Marca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 No dla mnie sprawa jest jasna, przed przyjęciem podań zapoznaliśmy się z wypowiedziami w podaniach, braliśmy je pod uwagę, ale jeśli decyzja była taka a nie inna to miała swoje powody bardziej przemawiające za przyjęciem niż odrzuceniem. Co do dawnych zachowań Kacperka to się zgadzam, że miał różne odpały, ale teraz po przyjęciu nie dostawałem żadnych skarg, że coś się dzieje i niech tak zostanie. Jak macie jakieś ale do wykonywanej jego teraźniejszej pracy to piszcie skargi z tego okresu, w którym otrzymał moderatora, a zostaną podjęte odpowiednie kroki, skarga stara, pisana tuż po przyjęciu więc jest to dodatkowy powód przemawiający za odrzuceniem jej - ponieważ jak pisałem, żadnych niepokojących wiadomości o jego pracy nie dostaje. 2 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Marca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi