Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - xans_

xans_

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: xans_
Nick admina banującego: To1rw :pepethink:
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban
Czas oraz data bana: 02-01-22 18:27
Serwer na którym dostałeś bana: arena 1 vs 1
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): No co, wywalone mam na 5 vs5, chciałem se wbić na arenki popykać ze znajomymi a tam banicja od tego ... pana :feelsbadman: Żeby nie obrażać bo nie o to w tym chodzi. Dostałem bana na 5 vs 5, to nie oznacza że nie mam prawa grać na innym serwerze. 
Link do Sourcebansa z twoim banem: sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=xans_&advType=name
Link do twojego profilu steam: steamcommunity.com/id/_xans_
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: //-

• Ha ha 1

gifgit.gif.f4b0a0bb08ac5a1107ee563a842cf160.gif

• Użytkownik

Wiem akurat jaka była sytuacja z tego co było pisane na chat boxie, ale poprosiłbym @ To1rw o rozszerzenie sytuacji

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Torfowisko

Zbanowales 4 osoby za to ze dostałeś degrada(Pewnie Zbanowal byś cały serwer, ale ja tam byłem i nie zdążyłeś) ? Na 5vs5 ban na pewno zostaje. 

Edytowane przez To1rw

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik

@ To1rw  Sam zacząłeś tym że wyjechałeś do mnie z tekstem "pożegnaj się z adminem, zaraz tracisz flagi" po tym jak się tylko zapytałem ciebie coś. Nie rozumiem powodu degradacji w tamtym momencie. Wszystko było by dobrze gdyby tobie nie siadło coś na głowe. Nie wiem czy byłeś wtedy pijany/najarany ale degrad bez powodu. Siema

PS. nawet jeśli, to ban powinien być na tamtym serwerze, a nie na całą sieć, buźka pa :pepolove:

Edytowane przez xans_

• Torfowisko
29 minut temu, xans_ napisał:

Sam zacząłeś tym że wyjechałeś do mnie z tekstem "pożegnaj się z adminem, zaraz tracisz flagi" po tym jak się tylko zapytałem ciebie coś.

Ja zacząłem? XDDDD 

To ty napisałeś do mnie na u@ z tekstem  "Dlaczego jesteś 60" czy jakoś tak, (w logach chyba da się sprawdzić co kto pisał na u@, ale nie jestem tego pewien) więc nie wyjeżdżaj mi tu z tekstem że ja zacząłem i wyjechałem ci że "pożegnaj się z adminem"

To nie była pierwsza taka sytuacja, że wyjeżdżasz mi z takimi tekstami (ssów nie mam bo nie zwracałem bardzo na to uwagi, ale jak widać to powinienem) + do tego zbiera sie ciągle slapowanie graczy bez powodu. Degrad był planowany już trochę temu, ale gdy napisałeś to wczoraj to stwierdziłem że miarka się przebrała i dalej takiego zachowania tolerować nie będę. To wtedy ty powinieneś rozjebać serwer,  dalej uważasz ze degradacja nie słuszna? 

Edit:// a zresztą co ja ci tu będę tłumaczył o degradacji, to jest temat odwołania. Jak masz  jakiś problem/zastrzeżenia co do mojej pracy, to zawsze możesz złożyć skargę w odpowiednim dziale.

Edytowane przez To1rw

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik
2 minuty temu, To1rw napisał:

Ja zacząłem? XDDDD 

To ty napisałeś do mnie na u@ z tekstem  "Dlaczego jesteś 60" czy jakoś tak, (w logach chyba da się sprawdzić co kto pisał na u@, ale nie jestem tego pewien) więc nie wyjeżdżaj mi tu z tekstem że ja zacząłem i wyjechałem ci że "pożegnaj się z adminem"

To nie była pierwsza taka sytuacja, że wyjeżdżasz mi z takimi tekstami (ssów nie mam bo nie zwracałem bardzo na to uwagi, ale jak widać to powinienem) + do tego zbiera sie ciągle slapowanie graczy bez powodu. Degrad był planowany już trochę temu, ale gdy napisałeś to wczoraj to stwierdziłem że miarka się przebrała i dalej takiego zachowania tolerować nie będę. To wtedy ty powinieneś rozjebać serwer,  dalej uważasz ze degradacja nie słuszna? 

Tak, dalej tak uważam. Slapowanie graczy nie było bez powodu, graliśmy sobie z ziomkami i na dc gadaliśmy, więc nie gadaj że bez powodu bo dla beki. Odzywki - kiedy i jakie? I wczoraj nie zapytałem się "dlaczego jesteś 60", tylko czy nią jesteś. Skoro moja degradacja "była planowana" już trochę temu, to czemu wtedy nie daliście, tylko czekaliście? Nie wiem po chuj się pier.....lisz w tańcu, skoro mogłeś mi już wcześniej dać degradacje i nasze drogi by się rozeszły.

• Sponsor
SPONSOR

@ xans_  @ To1rw  to nie jest dział na takie przepychanki, załatwcie to na pw. Imo ban powinien zostać, bo to działanie na nie korzyść sieci. Ale tą decyzję niech podejmie @ Andrzej. , czy ban zostaje a może nawet dostanie specjalną rangę na forum. temat zamykam, żebyście nie robili zbędnego spamu.

Edytowane przez Drako
  • Lubię to! 1
  • Super 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Drako zablokował(a) ten temat
  • Zasłużony

@ Drako  przedłuż bana do perma z powodem "działanie na szkodę sieci (banowanie ludzi)". Temat zamknięty. Kiedyś będzie reset bansa więc będziesz miał szansę się nawrócić, i chyba dorosnąć...

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

zbanowany.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]