Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - STREFA BANÓW LINKI DO DEMEK POMOC DLA GRACZY

GENERAL ALADEEN

Rekomendowane odpowiedzi

WitaJcie strefowicze, z racji, że tabelka serwerów czasami nie działa poprawnie, postanowiłem napisać propozycję, która mogłaby pomóc odwołującym się od bana, w znalezieniu linka do hltv danego serwera. Bo czasami gracze nie wiedzą gdzie pobrać demko z HLTV.  Zdarzały się takie sytuacje na cb. Że gracze szukali demko z danego serwera.

DZIAŁ NR 1

972175594_Tabelkacs1.6.png.96e754174f95933d56845063f6e9f1b1.png

DZIAŁ NR 2

378922560_TabelkaCSGO.png.6f88efde8922dc39e5c60bdeff4af604.png

W obszarach które zaznaczyłem, można by zrobić spis serwerów + link do hltv.

Ewentualnie można te ssy co wstawilem dodać to do strefy banow. Zaktualizować regulamin dzialach

1009083198_Cs1.6.png.0ea2667490562ce47d868498f81a2173.png

CS GO

926470967_CSGO.png.5f004dbd277f30fd5bdc612846d22970.png

A wy co sądzicie o tym: ?

Edytowane przez GENERAL ALADEEN
  • Ha ha 3
  • WTF 2
  • Sponsor
SPONSOR

Forum ci się pomyliło czy na głowę upadłeś? Po 1, nie spotkałem się, żeby tabelka serwerów źle działała. Po 2, po co graczowi demko w odwołaniu? Po 3, skąd ty wytrzasnąłeś te ss'y?

//edit Śmieszne, że zmieniłeś reakcje na dziękuję, po tym jak shugar ci to wypomniał xDD

/edit2 @ GENERAL ALADEEN  po chuj ty mnie co chwile oznaczasz w tym temacie? Nudzi ci się?

Edytowane przez Drako
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik

Generał albo ci siada ostro na banie, albo forum pomyliłeś. Ssy z innego forum, nie widziałem problemów z tabelką, ikona HLTV jak wół widoczna w tabeli serwerów.

Im dłużej tutaj tym bardziej się pogrążasz.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Użytkownik
1 godzinę temu, GENERAL ALADEEN napisał:

tabelka serwerów czasami nie działa poprawnie

Odkąd jestem tutaj od zmiany wyglądu forum, nie zauważyłem żadnej wady w działaniu tabeli serwerów.
Lista serwerów również jest niepotrzebna bo to byłoby bezsensowne zaśmiecanie forum dodatkowymi szczegółami. Poza tym jest także poradnik na forum jak pobrać i włączyć demko, oraz jak je rozpisać
Spoko, że dałeś propozycje, ale jak dla mnie jest poprostu bez sensu (Jak i zapewne dla reszty UBT)

I tera dwa pytania:
Skąd są wogóle te screeny i nie żebym się czepiał, ale czemu reagujesz "haha" gdzie się ludzie nie zgadzają z propozycją?

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Torfowisko

Gościu, jak nie masz nic ciekawszego do roboty to idź pod biedronke i ulotki rozdawaj, bo tu to chyba nic ciekawszego nie zrobisz. Propozycja bez sensu, kiedy i gdzie ci ta tabelka zacina? Jakoś jak ja siedze na forum całymi dniami, to nie widziałem ani razu żeby był z nią jakiś problem. Powiedz mi gdzie chcesz między tymi banerami zmieścić te linki? Pomyśl czasami dwa razy zanim coś napiszesz.

• Lubię to! 2

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik∙

Nie wiem kompletnie o co chodzi, ponieważ Twoje opisanie problemu jest co najmniej nielogiczne.. Tak jak wspomniał @ ohSugarry , ja też odkąd jestem na forum nie zauważyłem z czymś takim żadnego problemu.

• Zasłużony

odrzucona.png

• Lubię to! 1

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]