GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) WitaJcie strefowicze, z racji, że tabelka serwerów czasami nie działa poprawnie, postanowiłem napisać propozycję, która mogłaby pomóc odwołującym się od bana, w znalezieniu linka do hltv danego serwera. Bo czasami gracze nie wiedzą gdzie pobrać demko z HLTV. Zdarzały się takie sytuacje na cb. Że gracze szukali demko z danego serwera. DZIAŁ NR 1 DZIAŁ NR 2 W obszarach które zaznaczyłem, można by zrobić spis serwerów + link do hltv. Ewentualnie można te ssy co wstawilem dodać to do strefy banow. Zaktualizować regulamin dzialach CS GO A wy co sądzicie o tym: ? Edytowane 8 Lutego 2022 przez GENERAL ALADEEN 3 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 4 Lutego 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) Forum ci się pomyliło czy na głowę upadłeś? Po 1, nie spotkałem się, żeby tabelka serwerów źle działała. Po 2, po co graczowi demko w odwołaniu? Po 3, skąd ty wytrzasnąłeś te ss'y? //edit Śmieszne, że zmieniłeś reakcje na dziękuję, po tym jak shugar ci to wypomniał xDD /edit2 @ GENERAL ALADEEN po chuj ty mnie co chwile oznaczasz w tym temacie? Nudzi ci się? Edytowane 5 Lutego 2022 przez Drako 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 4 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Generał albo ci siada ostro na banie, albo forum pomyliłeś. Ssy z innego forum, nie widziałem problemów z tabelką, ikona HLTV jak wół widoczna w tabeli serwerów. Im dłużej tutaj tym bardziej się pogrążasz. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 4 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 1 godzinę temu, GENERAL ALADEEN napisał: tabelka serwerów czasami nie działa poprawnie Odkąd jestem tutaj od zmiany wyglądu forum, nie zauważyłem żadnej wady w działaniu tabeli serwerów. Lista serwerów również jest niepotrzebna bo to byłoby bezsensowne zaśmiecanie forum dodatkowymi szczegółami. Poza tym jest także poradnik na forum jak pobrać i włączyć demko, oraz jak je rozpisać Spoko, że dałeś propozycje, ale jak dla mnie jest poprostu bez sensu (Jak i zapewne dla reszty UBT) I tera dwa pytania: Skąd są wogóle te screeny i nie żebym się czepiał, ale czemu reagujesz "haha" gdzie się ludzie nie zgadzają z propozycją? 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 5 Lutego 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Gościu, jak nie masz nic ciekawszego do roboty to idź pod biedronke i ulotki rozdawaj, bo tu to chyba nic ciekawszego nie zrobisz. Propozycja bez sensu, kiedy i gdzie ci ta tabelka zacina? Jakoś jak ja siedze na forum całymi dniami, to nie widziałem ani razu żeby był z nią jakiś problem. Powiedz mi gdzie chcesz między tymi banerami zmieścić te linki? Pomyśl czasami dwa razy zanim coś napiszesz. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Xamierr Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Nie wiem kompletnie o co chodzi, ponieważ Twoje opisanie problemu jest co najmniej nielogiczne.. Tak jak wspomniał @ ohSugarry , ja też odkąd jestem na forum nie zauważyłem z czymś takim żadnego problemu. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 10 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi