Użytkownik Enziu Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 (edytowane) Może nie jest ona niezbędna, ale wymyśliłem sobie że fajnie by było, jak piszemy podanie aby nasza odpowiedź zawierała już wzór. Wtedy napewno nie zapomni nikt o jakimś pytaniu ze wzoru, bo np zapomni skopiować jednego pytania. Chętnie poznam opinie innych. //edit Chodziło mi o szybkie rekrutacje przepraszam, że nie wspomniałem o tym, ale z tego co napisał @ shinga to chyba się tak nie da. Dzięki wszystkim za odpowiedź Edytowane 5 Lutego 2022 przez NishiDEV Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 5 Lutego 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 (edytowane) No to zawiera w większości podań z którymi się spotkałem to już jak klikniesz "dodaj nowy temat" to wzór już jest. XD Edytowane 5 Lutego 2022 przez To1rw 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 5 Lutego 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Ale wzór się automatycznie wkleja przy pisaniu nowego postu. No chyba, że gdzieś tego nie ma, to wtedy przydało by się dodać. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 napisz moze gdzie tak nie ma, bo z tego co sie orientuje to wszedzie zrobilem 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 5 minut temu, Andrzej. napisał: napisz moze gdzie tak nie ma, bo z tego co sie orientuje to wszedzie zrobilem Ta, oooo ty wszystko zrobiłeś, oooooo cholera. Tak jak koledzy wyżej, raczej we wszystkich działach są automatyczne wzory. Chyba, że chcesz dodać automatyczne wzory w szybkiej rekrutacji co jest raczej niemożliwe, ale to też można sprawdzić. 2 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi