Użytkownik vinaif Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Witajcie! Przychodzę do was z odpowiedziami na pytania w q&a od kilku osób Dziękuje za nominacje i tera lecimy z odpowiedziami -> Pytanie od @ kyrr147 <- [P] Czy widzisz siebie na innej randze niz ubt? Ciężko powiedzieć. Raz zastanawiałem się, czy aby nie spróbować złożyć podania na Typera zobaczyć jak wygląda ta ranga z bliska. Ale to jeszcze się zobaczy, może złoże też na coś innego -> Pytania od @ Kacperek <- [P] Jakie masz największe marzenie? Znajdzie się napewno jedno. Chciałbym polecieć zwiedzić Wyspy Kanaryjskie i polecieć do USA [P] Jakie masz plany wobec forum? Wydaje mi się, że nie ma co zmieniać na chwilę obecną na forum. Chociaż myślę, że można byłoby dodać tutaj nową rangę: "Streamer" [P] Ulubiony owoc? Mandarynki i Ananas [P] Masz prawo jazdy? Nie mam haha. Za 1,5 roku 18 więc wtedy zacznę robić [P] Do jakiego kraju chciałbyś wyjechać? Miałem pomysł aby wyjechać do USA albo Norwegii -> Pytania od @ OroKoroner <- [P] Jakie jest twoje ulubione danie? Buritto i Pizza [P] Dałbyś 20 zł bezdomnej osobie? Kupiłbym mu jedzenie i picie, a tak to pewnie jakbym dał dwie dychy to poszło by to zapewne na alko [P] Jaka marka samochodu najbardziej Ci się podoba? BMW [P] Jaki gatunek muzyki najlepiej wpada Ci w ucho? Rap, Muzyka do samochodu -> Pytania od @ Dusia <- [P] Największy przypał? Parę wsm było, ale dam jeden. W podstawówce jak wybiłem piłkę siatkową. Dziewczyny na drugiej połowie miały siatkę i piłka do mnie przyleciała. Stwierdziłem, że podam. To kopnąłem z całej pety i trafiłem przypadkowo którejś z niej w oko. Miałem już takie "O kurwa" i kontynuowałem trening z chłopakami. Skończył się wf, wychodzimy z hali i łazienka była otwarta. Były tam dwie dziewczyny i jedna którą przypadkiem trafiłem. Miała tulipana pod okiem [P] Jakie masz hobby? Zacząłem się interesować od jakiegoś czasu dziennikarstwem i utworzyłem ze znajomymi ze szkoły organizację filmowo-telewizyjną i chodziliśmy po różnych targach i innych wydarzeniach i robilismy wywiady z wystawcami [P] Masz jakieś zwierzątka? (Jak tak to jak się nazywają) Trzy koty: Miniek, Felka i Koka [P] Co porabiasz na co dzień? Na co dzień to zwykle siedzę w domu, siedzę przy kompie lub oglądam w telewizję. Czasami wyjdę na dwór ze znajomymi [P] Jaka jest Twoja wymarzona praca? Kierowca TIR'a. Bardzo dobrze płatne i lubię być w trasie [P] Czego się boisz? Coś się znajdzie. Napewno utrata znajomych [P] Góry czy morze? I to i to [P] Jesteś od czegoś uzależniony? Raczej od komputera [P] Jakie masz plany na przyszłość? Dziewczyne se wkońcu znaleźć i zrobić prawko [P] Zafarbowałbyś sobie włosy na jakiś szalony kolor? (Np. Różowy/Niebieski/Zielony/Filetowy) Nie, wolę swój brunet. Ewentualnie se na czarno pomaluje -> Pytania od @ m4jkiii <- [P] Lubisz moje rage w lolu misiu ? Oczywiście [P] Kiedy diament ? Za dwa lub trzy sezony zapewne [P] Najlepszy admin TS'3 to ? Oczywiście że ja [P] Favourite jedzonko ? Buritto i pizza No i to wszystko z odpowiedzi Kolejna nominowana osoba to @ kyrr147 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Fajne odpowiedzi, pozdrawiam cieplutko 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 mister gino łoooooooooo 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 7 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 świeżo 1 1 1 aha Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 7 Lutego 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 nice 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi