Użytkownik Skoczekun Opublikowano 6 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) Imię: Dawid Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Jestem aktywnym graczem a właściwie adminem serwera DR i wielu graczy popiera mnie i namawia do tego abym przejął rolę opiekuna na serwerze a sam też nad tym długo myślałem i sądzę że jest to odpowiedni moment na to aby spróbować swoich sił w tej roli szczególnie że jestem osobą posiadającą doświadczenie w tym temacie a nie jakimś randomowym graczem który nagle postanowił zostać opiekunem. Nieskromnie mówiąc sądzę że naprawdę nadaje się na to stanowisko szczególnie argumentując to tym, jakie relacje utrzymuje z graczami serwera, i tym że jestem aktywny nie tylko na serwerze a również na forum. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DEATHRUN + KLASY Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak na innej serwerowni Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 + szybko i chętnie się uczę Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak/Nie (zależy od miesiąca i statusu finansowego mojego portfela) Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198120266792/ Coś o sobie: Hej mam na imię Dawid jestem człowiekiem z wieloma pasjami i ogromną chęcią do pomocy i pracy. Gram na serwerach społecznościowych tego typu od cs1.6 do teraz więc co nieco już w tym siedzę. Mam kilka pasji są nimi np.: Jazda na snowboardzie oraz gra na gitarze. Poza tym bardzo łatwo przychodzi mi nawiązywanie pozytywnych relacji z nowymi ludźmi, jestem dodatkowo osobą przekonującą oraz potrafiącą prowadzić rozmowę tak aby wszystko doprowadzić do idealnej postaci. Krótko mówiąc jednym z moich talentów jest dobre gadanie . Poza tym jestem bardzo pozytywnym i miłym człowiekiem szybko wpasowującym się w nowe otoczenia i dostosowującym do nowego zadania. Edytowane 6 Lutego 2022 przez Skoczekun 3 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 6 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 @ Admin CS:GO Deathrun+Klasy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BlancioR Opublikowano 7 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 mimo iż nie gram na serwerku to się wypowiem +/- wiek + Doświadczenie + chęć pomocy w pilnowaniu serwera + GT +Kilka razy mi się zdarzyło gadać z skoczkiem i mogę stwierdzić iż jest naprawdę ogarniętą osobą jak na swój wiek 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 7 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Gram na serwerze i widze jego starania, więc sie wypowiem! +/- Wiek +Doświadczenie + Naprawde pomocny! + GT + Naprawde długo gadalem z ziomkiem, i wydaje mi się, że jest spoko i też, bardzo pomocny 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik podgrzybek1987 Opublikowano 7 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Gram na serwerze i widze jak się stara +/ dużo czasu spędza na serverze +/ zawsze pomaga + jest bardzo pomocny i też miły dla każdego + wiek + pomaga zawsze jak się go o coś spyta więdz widze jak się stara dlatego się podpisuje 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _White_ Opublikowano 7 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 wiek + aktywność + ogarnięty + pomocny + Jestem ZA 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KaosS Opublikowano 7 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Gram już od dłuższego czasu na serwerze więc się wypowiem. +/- Wiek + GT + doświadczenie + Cheć pilnowania serwera Jestem Za 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sniper45 Opublikowano 7 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 + pomocny + rozmowny + gt + doświadczenie Jestem na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Na okres próbny wezme 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi