Użytkownik Jewbacca Opublikowano 19 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Nick z Cs'a: .Bo([])m~ Admin banujący: 212131 Serwer: DD2 #1 Data zdarzenia: 19.11.2018 | 21:00~ Opis sytuacji: Gram wchodzi gość, nie mija 10 sekund od jego wejścia i perm leci/ Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=24562 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'fajne skrypty' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:40190230' [AMXBans] Your IP: 'Nie podam publicznie' [AMXBans] =============================================== 15 minut po UB. KOlejny admin z którym grałem dziś cały dzień daje mi perma z takim powodem. Prawdopodobnie konsultacja z poprzednim adminem i ban po złości. Edytowane 19 Listopada 2018 przez ElMafioso Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 19 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 @demolka Demko rozpisz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik demolka Opublikowano 19 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Gość całe rundy lata na podwójnym skoku, szczerze mówiąc nie wiem co to jest... ale przy starcie rundy, gracze w CT nie nadążają dobiec na B a on już z Awp wcelowany jest... nie idzie gościa trafić kiedy lata na tym... przecież takie coś to jest oszustwo... to tak samo gdybym ja włączył sobie aimbota i na tym grał, tłumacząc się ANTI CHEAT nie wykrył wiec mogę grać... tu nie ma co rozpisywać demka tylko włączyć sobie z czasu bana i samemu zobaczyć co on robi... jak długo trwa czas mapy on tego używa wiec nie trzeba będzie wpatrywać się w demko bo to zobaczyć... dla mnie jest to oszustwo i postąpiłem tak a nie inaczej. jesli wam jest tak bardzo potrzebne demko z czasem napisanym przezemnie to mogę ściągnąć i wrzucić, ale to wystarczy tylko wejść i zobaczyć pierwsza lepsza akcje Edytowane 19 Listopada 2018 przez demolka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jewbacca Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Mówiłem ze nie wstawi a ja przegaruje 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 19 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Jedyną możliwością jest po prostu aby @AdeK zakazał tego i umieścił w regulaminie, wiem że to jest rzecz wyuczona przez Ciebie, i nie używasz wspomagaczy ale po prostu na takim serwerze nie da się grać z takową osobą. Drugą opcją jest usunięcie podwójnego skoku co uniemożliwi mu przelatywania całej mapy dookoła w 5 sekund Są specjalnie do tego stworzone serwery, powinieneś tam się bawić sory za wypowiedź, ale jako osoba która też już go za to banowała postanowiłem się wypowiedzieć. Edytowane 19 Listopada 2018 przez Vixo Odnośnik do komentarza
Użytkownik demolka Opublikowano 19 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 http://705165.hltv2.pukawka.pl/hltv-1811192045-de_dust2-1542656700-1542657840.zip od samego początku , za to jest na kazdym innym serwerze takim jak ten ban! Odnośnik do komentarza
Użytkownik SLEPNAC OD SWIATEL Opublikowano 19 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Popieram w 100% to co pisze demolka, gosc skacze po mapie z tym czyms jak koza i nie da sie go trafic wgl, srednio mnie to i innych graczy z serwera d2 interesuje czy sie tego wyuczyl czy ma jakiegos binda/skrypta/aliasa na to ale to psuje wszystkim gre, biegniesz sobie jako CT dluga a gosc juz jest zza rogu i CIe zabija. Jak pisze Vixo ktos z 'góry' sie powinien wypowiedziec w tym temacie czy cos takiego jest dopuszczalne, jesli nie, niech zmieni pkt 6 regulaminu ze zakaz uzywania bindow/skryptow/aliasow ZNACZACO ULATWIAJACYCH GRE. Nie wiem czy moge sie wypowiadac w tym temacie ale mysle ze swoje zdanie moge dorzucic jako staly gracz ostatnio d2, jesli NIE to prosze posta grzecznie usunac. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 19 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 @demolka @Vixo zgadzam się za to powinien być ban, ale nie permanentny. Tylko jak juz na kilka h lub dzień, dostanie kilka razy to nie będzie robić. Lecz to nie są skrypty znam masę osób które umieją tak korzystać z double jumpa + strefy. @ElMafioso dostajesz UB, lecz masz nie robić tego niedługo bd dodane zakaz tego robienia. Zaczniesz robić otrzymasz bana na Dzień. Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movment z dwoma skokami) - [Kick-Ban 3h-24h] 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 19 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi