Użytkownik Kacperek Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Jakie macie plany na walentynki? Macie zamiar zrobić prezent swojej drugiej połówce? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 plany są ale sie rozchorowalem prawdopodobnie covid 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 9 Lutego 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Tak, mam zamiar zaprosić na kawę i ciastko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka jke Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Oczywiście, przyjazd i prezencik 🤗 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 9 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Niee mam drugiej połówki chyba, że taką ze sklepu jak mnie smaki najdą 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Jemy pitcem i śpimy. 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Chillerka, a prezencik widamo, że będzie 1 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 4 minuty temu, Smerf.LaLuś napisał: Chillerka, a prezencik widamo, że będzie + 24 minuty temu, OroKoroner napisał: 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 jakbym miał chociaż 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Będę walił kapucyna pod fotki Elainy Raye 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi