Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Lutego 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Wyślij mi na PW parę miłych słówek/jakiś przekaz oznaczając osobę do jakiej jest to skierowane, a ja wstawię to anonimowo oznaczając osobę do jakiej jest to skierowane! Lub oznacz mi na PW swoją walentynkę i napisz co w niej najbardziej lubisz! Osoba do której będzie skierowany taki liścik/zostanie walentynką, dostanie walentynkową rangę od 14.02 do 17.02 Dla śmiałków którzy również będą chcieli walentynkową rangę--> Pod tematem z anonimowymi liścikami chętne osoby, będą mogły publicznie napisać liścik oznaczając daną osobę lub oznaczyć swoją walentynkę i napisać co się w danej osobie najbardziej lubi! (Jest to temat humorystyczny!) Temat z anonimowymi Walentynkami zostanie wstawiony 14.02, więc wiadomości pw z nimi można wysyłać do 13.02 do godziny 23:00! 4 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 10 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 O chollera, całe te @ shinga ja widziałem twojego pana, jaja do kolana poprostu. Ja bym dał dla jego dupy nawet, taki jestem ogółem. Ale my nie geje! 1 3 8 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 17 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi