Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Spin0

Spin0

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Spin0 {10}LVL
Nick admina banującego:  xamierr
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Permanent ban
Czas oraz data bana: 02-10-22 15:04
Serwer na którym dostałeś bana:

SLOWO Z FILTRA.166.54:27015

Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Gralem na cache dobrze mi wychodzilo koniec meczu laduje sie juz mampa wchodze na mape jest rozgrzewka i po rozkrzwce nagle ban
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:639298387&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199238862503/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:

###########################################
Nazwa serwera: ██ ★ StrefaSkilla.pl ★ [MIRAGE/CACHE] ★ [128tr][VIP 22-9]*[!FREEVIP]*[!WS/!KNIFE/!GLOVES/!STICKERS/!AGENTS]*[FAST DRO
Nick: Spin0 {10}LVL
Data nadania bana: 10/02/22 15:04:08
Data zakończenia bana: 10/02/22 15:04:08
Długość bana: 0 minut
Powód: cheaty
Admin: xamierr

>>>>>>>>>> Zostałeś zbanowany NIESŁUSZNIE?? <<<<<<<<<<
>>>>>>>>>> Masz 24h na odwołanie się od bana !!! <<<<<<<<<<
>>>>>>>>>> Tutaj możesz odwołać się od bana: StrefaSkilla.pl  <<<<<<<<<<
>>>>>>>>>> Link do bana: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:639298387&advType=steamid&Submit <<<<<<<<<<

###########################################

• Użytkownik

@ Xamierr  48h na rozpiskę. Trochę dużo tych odwołań które musisz rozpisać :pepoHmm:

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Oro Koroner zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Spin0
  • Użytkownik∙

Link do demka: http://810255.node54.pukawka.pl/dem-de_cache-1644499266-1644501770.zip

5:00-5:11 - Idealna strefa przed AWPką (co do pixela),a moglbys ustawiony troche bardziej w lewo lub prawo rownie dobrze + soczysty tap z deagla na full mleko

6:58-7:02 - Znów idealna strefa przed AWPka co do pixela

8:00-8:15 -  Trochę nietypowe zachowanie na tym midzie, jak przeciwnik sie zblizal, to idealnie szybko sie odwracal (mozliwe ze zbieg  okolicznosci, ale biore takie cos pod uwage)

8:40-9:04 - Może i spodziewał się kogoś w pobliżu, który pilnował bomby, ale strasznie pewnie to zrobił i perfekcyjnie, równie dobrze mógłby być przeciwnik z prawej strony (ale on tego nie bral pod uwage)

10:10-10:15 - Trochę dziwny ten peek pod ten garaż bym powiedział

11:54 - Nie wiem czy słyszał te venty jak wskakiwal, bo wcelowal sie wczesniej niz gosciu rozbil kratkę od nich.

12:53 - Trochę szybko tych pleców się spodziewa

14:05 - Słyszał, że gosciu uciekl venty (na 100% bylo slychac skok), drugi podszedl na shifcie a i tak bardzo dobrze wiedzial, ze tam jest

17:15 - Na demku widać, że strzelił sporo obok modelu, a jednak trafił (możliwe, że przez lag demka tak to widać, ale nie wiem)

18:03 - Wiedział, że ma przeciwnika na wprost siebie, a nagle dostrzegł na plecach dziwnym trafem kolejnego (Trochę podejrzane)

27:08 - Z tego co widzialem na demku, on chyba nie widzial, że przeszedł do prawej

32:30 - Oczywiście podejrzany znów wychyla "tak na milimetr" idealnie tam gdzie stoi wcelowany gość z AWP

33:00 - Ani razu nie sprawdzal czy przeciwnik nie zawrocil z gory na dol, sprawdzil tylko raz i akurat wtedy jak rootowal CT z gory na dol

34:13 - Cały czas patrzy lekkim kątem pod górę, ledwo przeciwnik wychylił, a on już go zabija (Bardzo dziwny kąt spojrzenia + instant frag / bardzo szybki)

35:17 - Nigdy pod takim kątem nie sprawdzał tej góry na B, a gdy jest przeciwnik to postanawia sprawdzić w tak dziwny sposób

38:57 - Skąd mógł wiedzieć, że to jest FAKE, skoro nic nawet nie widział. Lekko zrobił strefe do prawej (nie zobaczył modelu postaci) a już oddał strzał (Chciałbym przypomnieć, że kilka rund wcześniej była podobna sytuacja na B i wtedy gracz defował na raz, to poleciał i strzelilł pewnie, a teraz był fake i on znów o tym wiedział i dość dziwne to było)

39:35 - Nie wiem co on zobaczył w tym smoke'u ale strzały idealne, później idealny granat na głowę przeciwnika

39:56 - Dziwnym trafem wcelował się na pixel

40:49 - Idealny strzał przez smoke'a

40:53-40:59 Przeciwnicy podchodzą na shifcie (więc ich nie słyszał), a wie, że go podchodzą, bo postanawia wycofać, widzi dalej, że jeden go podchodzi, to postanawia uciec (Chciałbym przypomniec, ze NIGDY od tych smoke'ow na B nie uciekal)

@ ohSugarry Dzięki mnie masz pracę, nie ma za co :D Nie moja wina, że odkąd mam admina, ciągle widzę bardzo podejrzanych graczy, na których dostaje dość często zgłoszenia na u@. Dostaje zgłoszenie / lub z własnej woli kogoś obserwuje, mam jakieś wątpliwości / podejrzenia - staram pytać o opinię innych adminów tego serwera (często też opiekuna), też według nich gracz nie jest w 100% czysty, więc podejmuję działanie.

• Lubię to! 1
  • Sponsor
SPONSOR

5:00 - No weszło -B
6:58 - Normalny bait -B
8:00 - Co tu jest dziwnego? -B
8:40 - Widać jak wskoczył na kontener -B 
10:10 - Nie wiem czemu się nie wcelował od razu, ale nic specjalnego -B
11:54 - No słyszał -B
12:53 - -B
14:05 - ??? -B
17:15 - Lag -B
18:03 - Słyszał wenty to się spodziewał, że ma plecy -B
27:08 - Na demku może nie być widać, bo to 32tick, na serwerze jest 128 -B
32:30 - Jakie na milimetr? Normalny peek -B
33:00 - Cały czas słyszał scopa, jak nie słyszał przez jakiś czas, to się odwrócił -B
34:13 - Pod jakim kątem? -B
35:17 - Znowu nie rozumiem o co ci chodzi z tymi "dziwnymi" kątami -B
38:57 - A może właśnie nie wiedział? W każdym razie nic specjalnego -B
39:35 - Normalny skan, słyszał strzał, granat normalny -B
39:56 - -B
40:49 - Zwykły skan -B
40:53 - Może się przestraszył bo miał scouta, nawet jak dam + czy +/- to i tak nic to nie zmieni

Czysto, masz UB.

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]