Użytkownik brzdac Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: im a brzdac :>> Nick admina banującego: bozydar60 Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana Czas oraz data bana:12/02/22 17:30:49Serwer na którym dostałeś bana:ONLY MIRAGE #1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):moja siostra kocha cheaty a dokładniej dawac mi bany ulubionych serwach Link do Sourcebansa z twoim banem: nie umiem tego znalesc @ Admin CS:GO Only Mirage #1 Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199114008044/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load. Failed to load image data from PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image SteamNetworkingSockets lock held for 5.7ms. (Performance warning.) ServiceThread This is usually a symptom of a general performance problem such as thread starvation. Waited 5.8ms for SteamNetworkingSockets lock SteamNetworkingSockets lock held for 16.2ms. (Performance warning.) This is usually a symptom of a general performance problem such as thread starvation. Waited 2.4ms for SteamNetworkingSockets lock Certificate expires in 41h44m at 1644854767 (current time 1644704494), will renew in 39h44m Edytowane 12 Lutego 2022 przez ohSugarry 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bozy Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) @ brzdac Słuchaj dla mnie sprawa jest prosta człowiek uczy się na błędach, następnym razem nie dawaj siostrze dostępu do konta, dla mnie twoja wypowiedz nie jest przekonująca co do odwołania bana . W sprawie tego wycinka z konsoli nie mam pojęcia udaj się do kogoś wyżej postawionego. Miłego wieczoru Edytowane 12 Lutego 2022 przez bozydar60 . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) Przyznałeś się do cheatów. Nie odpowiadamy za udostępnianie kont osobom drugim. Brak UB Edytowane 12 Lutego 2022 przez ohSugarry Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi