Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 1. Imię: Sandra 2. Wiek: 16 3. Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?: Wyobrażam ją sobie tak że, zajęłabym się działami redakcji, które są nieprowadzone, zainicjowałabym w nich wiele tematów ciekawych dla użytkowników. Dodatkowo przeprowadzałabym więcej wywiadów ponieważ teraz nie ma ich praktycznie wcale (Ogólnie i w skrócie chciałabym zająć się tymi "martwymi" działami w redakcji ) 4. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Jestem aktywną osobą, w redakcji jest tylko Ar0n pomogłabym mu trochę pozbyć się tych martwych działów i raczej nie byłoby wtedy tak cichutko starałabym się prowadzić ten dział regularnie, już teraz zdarza się że dodaje do niego różne tematy i ciekawostki. 5. Jak dobrze znasz naszą sieć?: Jestem tu już jakiś czas, znam wielu ludzi, inni też mnie raczej kojarzą. 6. Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.) : Raczej nie, nie przypominam sobie raczej nic takiego, szybko się uczę. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frontole Brzwiak Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 na tak +pomocna +aktywna +znana +przyjacielska +pozytywna +daje mi reputacje :3 <3 + no i wsm podanie jest dość ładnie napisane Odnośnik do komentarza
Użytkownik Marshmello * Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Na TaK +Ładne imię +Miła +Aktywna +Pomocna +Dość duży staż na forum +Doświadczenie jakieś jest , masz przecież 16 lat Powodzonka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) Jestem na Duże Tak +Miła +Aktywna na forum i na serwerze +pomaga +chęci ,wiek. Myślę że trzeba dać szansę Sandrze wykazać się to jest duża robota ale myślę że da sobie radę na stanowisku Redaktora wierze w nią Pozdrawiam cieplutko :* Powodzenia Edytowane 20 Listopada 2018 przez kula90 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PEDO II barciakkk Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Jestem na TAK +Spokojna +Miła +Doświadczona +Pomocna +Aktywna na forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ glebbie 123 Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 na tak +wiek +doświadczenie +staz na froum +aktywna Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Jestem Na TAK +Wiek +Doświadczenie +Aktywność +Chęci pomocy +Staż na Forum +Lubiana +Bardzo ogarnięta Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 21 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Jestem na tak: -podanie, skopiowane źle wygląda, ale bardzo ładnie napisane +kreatywna +aktywna +ciekawe pomysły +doświadczenie Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 21 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Na Tak: + pomocna + miła + kreatywna Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 21 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Tak, + Staż + Wiek - Podanie skopiowane Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 21 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi