Użytkownik lubiewisnie123 Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) Imię: Kacper Wiek: 16 (06.01.2002 więc za niedługo 17stka) Nick: Rogall <3 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Na serwerze potrzeba administracji, która będzie sprawować kontrolę nad porządkiem.Poza tym szybko się uczę, jestem zawsze chętny do pomocy i otwarty na propozycje i nie lubię kiedy któryś z graczy psuję zabawę pozostałym graczom. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: CS:GO MOD Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Byłem ale to było pół roku temu na serwerze Jailbreak Znajomość amxx i panelu (0-10): Tak szczerze 5 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Mam 16 lat więc wszystkie pieniądze które zbieram są mi bardzo potrzebne Coś o sobie: Mam na imię Kacper na drugie Mateusz uczęszczam do 1 klasy techniku ''Technik Logistyk'' .Jestem miły, pomocny i kulturalny i lubię słuchać muzyki. Interesuje się jazdą na rowerze i graniem na komputerze i konsoli,trenuję także dwa spory lekką atletykę (biegi średnie 800m jak by chciał ktoś spytać) i piłkę nożną (na pozycji napastnika) jestem osobą bardzo fizyczną Z góry Pozdrawiam i Dziękuje za chwile uwagi. Edytowane 20 Listopada 2018 przez lubiewisnie123 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fejsik Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Teraz jedno pytanie Nie wierze ze byłeś opiekunem może Ci chodzi o admina W wieku 16 lat dostać się na opiekuna i to nie dawno 16 skończone Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Jestem na Nie - GT - Rejestracja 40 min temu - nikt cie tu nie zna i od razu na opiekuna - Podanie jakieś jaja są - spędzony czas na serwerze nie ma i na forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PEDO II barciakkk Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) Jestem na nie -Może tak zaczniesz od admina -Nikt cie nie zna i od razu opiekun -Spędzony czas na serwerze brak i na forum 21min wow Edytowane 20 Listopada 2018 przez PEDO II barciakkk Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 21 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Na nie - wiek - staż na forum -gt Odnośnik do komentarza
Użytkownik SurfSome^ Opublikowano 21 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) Na nie +Gt +składka +Amxx nie nadajesz sie na opiekuna, elo Edytowane 21 Listopada 2018 przez SurfSome^ Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 21 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Niestety jestem na nie -GT, jako opiekun powinieneś cechować się zaufaniem -Podanie, skopiowane brzydko wygląda -amx, jakim cudem byłeś opiekunem z tak niskim poziomem amx? +/-wiek +chęci Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 21 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi