Użytkownik∙ Lufa Opublikowano 15 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 (edytowane) Nick z CS: Nasralem ci do lufy Admin banujący: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Serwer:cod 201 Data zdarzenia: 07.02.2022 Opis sytuacji: No co dostalem bana za gsj ktore robilem jak bylem jedyny żywy myśle ze ban na zawsze nie powinien mieć miejsca za to ze kliknąłem sobie 2 razy spacje i raz scrola w dół jak byłem jedyny zywy na serwerze i nie robiłem sobie tym przewagi nad graczami. Gsj- to movment ktory robi przewage nad graczami ktorzy tego nie potrafia robic, a w dodatku na codzie jest 2jump za monety w vipie w perkach wiec tutaj nie powinno byc to brane pod uwage jak np na onlydd2 poniewaz cod to jednak dynamiczna rozgrywka i dzieje sie dużo. z tego co widzę to została zmieniona kara za gsj na od tygodnia do perma. Jako ze nie uzywałem tego nigdy od kiedy gram na codzie. myślę ze najniższy wymiar czasowy kary za te gsj w demku jest bardzo odpowiedni i wiecej nie bede nawet z nudow klikał spacji i dotykał myszki bo moze sie to skonczyc permem XD A własnie Miałem bana na forum na tydzien i w grze również wiec wymiar kary się zakończył jeśli podejmiecie decyzje zmiane perma na najniższy czas kary Nadmienie tutaj Administratorów coda i shotera. bo wiem ze lan cod działa inaczej niz serwery trivora i nie masz pełnych praw jakis tam wiec prosze ich o rozpatrzenie odwołania i wypowiedzenie się na temat mojego odwołania @ Shoter @ eX_ @ Cyk @ SirNiczek @ DeathNothe @ --->ACAB<--- @ ReVv @ ChampioN @ FrankCastle @ Mlynek Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1436 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2202070635-de_mini_train2-1644212100-1644213300.zip Czasówki z GSJ 0:54 - gsj + 7:51 do 7:55 - gsj + 7:57 do 8:01 - gsj + 8:24 - gsj + Pozdrawiam Edytowane 15 Lutego 2022 przez Lufa Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 @ Shoter , wiesz o co chodzi, Twoja decyzja. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tr0L Opublikowano 15 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Może warna nie dostanę To zacznijmy od tego że @ Lufa chciałbym Ci powiedzieć że chciałbym ci pomóc ale niestety każdy Admin ma związane ręce w tym temacie , dlaczego? już wyjaśniam. Jako Admini musimy się trzymać regulaminu na serwerze jak i na forum a niestety żaden z regulaminów nie jest na Twoją korzyść Jeżeli chodzi o regulamin na serwerze w tym pkt. 39. Zakaz używania wspomagaczy tj: sgs, gsj, itd. [Ban tydzień - ban na zawsze] to cię On niestety ale nie obowiązuję dlatego iż ten pkt. w regulaminie został zmieniony dokładnie Napisano: 8 Luty W regulaminie klanów COD MOD 201 został poprawiony punkt 4, a dokładnie na temat sgs, gsj, itd. Został dodany na rzecz tego, punkt 39, który mówi o zakazie używania sgs, gsj, itd. Od dzisiaj grozi za to ban od tygodnia do bana na zawsze. Więc nie załapałeś się do tego pkt. ponieważ bana dostałeś dzień wcześniej Druga sprawa odwołanie Według forum 4.3 Odwołanie od bana można napisać maksymalnie do 48h od jego otrzymania. a więc trochę za późno bo to jednak ponad tydzień później Znam Cię i widzę że jesteś skruszony , jak na Moje nawet dałbym Ci szansę , lecz decyzję podejmie @ Shoter bo jednak to On jest Właścicielem i jego zdanie w tym temacie jest Najważniejsze Większość adminów by to samo napisało , chyba że mają odmienne zdanie To jest tylko Moja opinia ale @ Shoter podejmie decyzję Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik eX_ Opublikowano 15 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 To ja dodam też coś od siebie. Shoter zmienił regulamin głównie przez tego bana dla lufy. Ogółem rzecz biorąc to gracz zawinił nie ma co ukrywać, z tym, że gsj nie jest to używanie jakiś zewnętrznych programów jak to jest w cheatach i używał tego tylko na koniec rundy więc nie robił tym przewagi to myślę, że shoter ew mógłby dać mu szanse. Wiem przepisy nie działają wstecz, ale jak już wspomniałem głównie przez niego ten punkt w regulaminie został zmieniony i myślę, że perm to trochę za dużo za takie przewinienie, ale jak Cyk wspominał decyzja należy do shotera. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 15 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 (edytowane) Na dzień bana, w regulaminie punkt z gsj, sgs był karany banem na zawsze. Potem dodałem zakres od tygodnia do bana na zawsze, ale prawo nie działa wstecz, więc ban zostaje. Edytowane 15 Lutego 2022 przez Shoter Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi