Użytkownik∙ Tr0L Opublikowano 15 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 (edytowane) 1. Nick: Cyk 2. Kto nadał warna: @ DepresjaHook.hack 3. Czas: Niedawno 4. Powód: spam 5. Dowody/SS: Jeżeli wypowiedź w sprawie gracza z coda , gdzie gracz oznaczył administrację nazywacie to spamem to nie wiem co tu jestem spamem Dziękuje niepozdrawiam. #Edit: Najlepiej się wcale nie wypowiadać nigdzie bo zaraz warn i odpracowanie .... Napewno tak nie będzie .... #Edit: To powiedz Mi Moderatorku w jakim stopniu Moja wypowiedź kwalifikuję się pod spam +1 dla Ciebie #Edit: kolejna sprawa , gdzie jest upomnienie ? Bo takowego nie widzę , nie każdy musi aż tak dokładnie znać regulaminu na forum bo to sporo jest a zwłaszcza jak musi jeszcze pamiętać regulamin serwera Edytowane 16 Lutego 2022 przez Cyk 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 15 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Teraz powiedz mi, gdzie jest napisane, że możesz się wypowiedzieć w skardze/odwołaniu, w którym Cię ktoś oznaczył? On był tylko osobą odwołującą się, oznaczyć mógł i na tym się skończyło. Tym sposobem nie dostałeś pozwolenia na wypowiedzenie się. Co innego Shoter, którego oznaczył Opiekun UBT. Regulamin mówi jasno (masz nawet zawarte w informacji dla użytkownika jak nadawałem warna) - 4.6 [B] W odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Moderator, UB-Team oraz Administracja Forum. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem. W skrajnych przypadkach ADMINISTRACJA FORUM(nie osoba odwołująca się, tylko administracja) może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. Tyle ode mnie 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 17 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Regulamin mówi jasno. Kiedyś już odrabiałeś warna za podobne rzeczy, a aktualnie masz ostrzeżenie za "0" też za spam. Liczyłeś się z tym, że możesz dostać... 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 17 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi